Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Da’s balen! Je mag straks nog maar 90 minuten parkeren bij De Kuip

Door Faayyaaz van Dijk 13 februari 2020

Dat wordt opletten! Vanaf 22 februari 2020 mag je maximaal negentig minuten parkeren op de Veranda. Het gaat om een proef vanuit de gemeente en is alleen geldig op wedstrijddagen en dagen dat er evenementen plaatsvinden in De Kuip.

Bezoekers mogen hun auto tot maximaal negentig minuten parkeren in het gebied van de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat. Bezoekers mogen dan vanaf drie uur voor aanvang tot twee uur na afloop hun auto maximaal negentig minuten parkeren. Overtreders krijgen een boete. De proef start op zaterdag 22 februari en duurt tot het einde van dit voetbalseizoen.

De proef

Met deze proef wil de gemeente kijken of de parkeerdruk door stadionbezoekers afneemt. Op dit moment worden er al verschillende maatregelen getroffen: verkeersafzettingen voor de woonstraten en inzet van verkeersregelaars. Parkeerde jij je auto Op de Veranda tijdens wedstrijddagen, dan moet je nu dus op zoek naar een andere plekje in de omgeving. Maar je kunt natuurlijk ook altijd het openbaar vervoer nemen.

Lees ook:

Dirk Kuyt

Terug naar 2017: Kuyt scoort na 40 seconden en de Kuip ontploft (VIDEO)

Achttien jaar en negentien dagen moest Feyenoord op een nieuw kampioenschap wachten. In 1999 won de ...

Peter Houtman speelde met Cruijff, Gullit en Van Hanegem en is nu stadionspeaker in De Kuip

De man achter dé Kuipfoto over klauteren op daken en lichtmasten

41 jaar vóór Borsato en Rammstein: het allereerste concert in de Kuip (VIDEO)

adv.