Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoethoudertje: Capri bezorgt dat lekkere ijs gewoon bij je thuis!

Aangeboden door Capri 19 maart 2020

Beginnen je kinderen een beetje te jengelen? Of jijzelf misschien? IJs is de oplossing, altijd! En bij Capri zorgen ze dat jij ook nu aan je nodige portie vrolijkheid komt.

IJssalon Capri is momenteel open van dinsdag tot en met zondag, van 12.00 tot 19.00 uur. Maar: alleen om ijs, koffie en thee af te halen. Het is dus niet de bedoeling dat je het ook opdrinkt of -eet in de zaak zelf. Neem je liever het zekere voor het onzekere? Bestel dan via Deliveroo of Uber Eats! Voor je het weet staat jouw Crazy Mega Shake, merengue-ijs, familiebak of milkshake gewoon voor je deur!

IJstaarten

Oké, grote feestjes zijn even een no-go. Maar soms heb je wél gewoon een feestelijke gelegenheid: een kleinschalige bruiloft, de geboorte van een kindje, je verjaardag of een jubileum. En juist nu mogen we er alles aan doen om daar iets feestelijks van te maken! Het ‘bakken’ van de ijstaarten waar Capri bekend om staat gaat dus ook gewoon door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capri Ijssalon Rotterdam (@capri_ijssalon_rotterdam) op

Maatregelen

Eigenaren Claudio en Nova staan hard te werken, en af en toe helpt de ijsmaker een paar uurtjes mee in de keuken. Om dit zo lang mogelijk te kunnen blijven doen, vragen ze klanten die langskomen om afstand te houden, van hen én van elkaar. Pak je ijsje dus niet uit de hand van de medewerker, maar wacht tot-ie op de toonbank staat en gebruik je pinpas om te betalen. Gebruikte lepels en bekers raken de medewerkers niet aan. Heb je je drankje of ijsje snel op, dan kun je het restmateriaal weggooien in de afvalbak die buiten staat. Ook goed om te weten: de wc is niet openbaar beschikbaar. Capri houdt zich strikt aan de richtlijnen van de RIVM.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Capri. Meer over Capri ontdekken?

Capri

ijssalons

Karel Doormanstraat 334, Rotterdam

Bekijk meer:ijssalons

adv.