Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x heerlijk Hollands eten in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 14 januari 2020

Weet je het nog? Dat pruttelende geluid en die heerlijke geur bij je oma vroeger als ze weer eens bezig was in de keuken? Bij de gedachte krijgen we spontaan zin in Hollandse pot: een simpele bal gehakt, een stevige erwtensoep of misschien gewoon een lekker belegde pannenkoek. Wij hebben een lijstje gemaakt met spots waar je kunt genieten van de Hollandse keuken.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het Eethuisje van Delfshaven

Hier kun je terecht voor simpel en smakelijk eten. Op de Facebookpagina plaatsen ze elke dag de dagschotel: van stamppot spitskool met kalfsragout tot een gestoofd varkenslapje in tomatensaus met broccoli en gebakken aardappels. Het komt allemaal voorbij.


Meer over Het Eethuisje van Delfshaven ontdekken?

Het Eethuisje van Delfshaven

Gesloten16:00 - 21:00

Mathenesserdijk 436, Rotterdam

De Ballentent

De Ballentent kan natuurlijk niet uit dit lijstje ontbreken. Hier eet je een heerlijke dagsoep geserveerd met stokbrood en daarna neem je natuurlijk een bal gehakt. In het winterseizoen kun je er ook terecht voor snert met katenspek.


Meer over De Ballentent ontdekken?

De Ballentent restaurants en horeca

Geopend09:00 - 23:00

Parkkade 1, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Captain’s Cabin

Captain’s Cabin is ingericht als comfortabele kajuit, met veel koperwerk en scheepsantiek. Superleuk om hier sowieso een keer een kijkje te gaan nemen. Elke woensdag hebben ze hier stamppot-avond. Je kunt dan kiezen uit twee verschillende varianten en betaalt €9,50 per persoon.


Meer over Captain’s Cabin ontdekken?

Captain’s Cabin

Gesloten12:00 - 21:00

Calandstraat 8A, Rotterdam

Dutch Diner

Dutch Diner zit op een heel gezellig stukje Rotterdam en is de plek voor lekkere pannenkoeken en poffertjes. Geen zin in pannenkoeken of poffertjes? Ze verkopen er ook burgers, satés en broodjes.


Meer over Dutch Diner ontdekken?

Dutch Diner restaurants en horeca

Geopend10:00 - 20:00

Meent 20, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Eetcafés

Rotterdam heeft ook genoeg leuke en gezellige eetcafés. We kunnen niet garanderen dat er stamppot of erwtensoep op de kaart staat, maar dat je er lekker kunt eten is zeker. Wij schreven pas nog een stukje:

Loetje

10 x gezellige eetcafés in Rotterdam

Even geen zin in 7 gangen of in veel te hippe, Instagram-waardige eettentjes? Wél zin in stokbrood m...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.