Oeh! In mei opent deze plek waar je kunt dansen, eten en naar kunst kunt kijken

Door Faayyaaz van Dijk 23 april 2019

Wat is dit nou weer voor leuks! In Rotterdam-West komt een nieuw plekje waar we kunnen genieten van muziek, theater, performance, kunst, eten en drinken en landbouw. Op 24 mei opent Weelde officieel haar deuren en dat gaan ze groots aanpakken.

Deze nieuwe plek zal na het openingsweekend iedere woensdag tot en met zondag geopend zijn. Er zit een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een grote kas. Tijdens het openingsweekend van 24 mei tot en met 26 mei hebben ze verschillende verassingen voor ons in petto. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Aan het roer van Weelde staan Kelly en Kim, bekend van De Geheime Tuin. Na vijf jaar als nomaden door de stad te hebben gereisd met De Geheime Tuin zijn ze toe aan een vaste plek.

Dit kun je verwachten

Op de Facebookpagina staat: ”Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een prachtige stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, theater, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen. Weelde is een plek van ongekende mogelijkheden en onbetreden paden. Een plek voor jong en oud, waar van je vroeg tot laat naar toe kunt gaan voor grootse avonturen en kleine geneugten.” Klinkt spannend en veelbelovend!

Lees ook:

Bevrijdingsfestival Rotterdam

Alles wat je moet weten over het Bevrijdingsfestival 2019 in Rotterdam

Het is weer bijna 5 mei en dan is het natuurlijk ook weer tijd voor het Bevrijdingsfestival in Rotte...

Dit is pas leuk! Het Silent Disco Festival staat in Rotterdam

Jaaa! De eerste namen van Metropolis Festival zijn bekend

Oh yes! Het leukste gayfestival van Nederland komt naar Rotterdam

Verhuisbericht! Dit Rotterdamse foodfestival heeft een nieuwe locatie


Meer over Weelde ontdekken?

Weelde entertainment

Gesloten10:00 - 02:00

Marconistraat 37-39, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.