Zeg het maar: wat is de beste snackbar van Rotterdam?

Door Wouter Vocke 14 maart 2019

Rotterdam telt veel snackbars. En toch staat er maar eentje in de in de meest recente ‘Cafetaria top 100′. Vinden wij bizar! Onze stad heeft namelijk heel wat te bieden op het gebied van goeie snacks en een lekkere zak patat. Wat is volgens jou de beste snackbar?

Je kent het vast: na een lange dag werken heb je soms geen zin om thuis nog achter het fornuis te gaan staan. Of op zondag, ook zo’n populaire dag om de chefkok van de lokale snackbar voor jou te laten koken. Als je besluit dat je wel zin hebt in een patatje met een lekkere frikandel of kroket, naar welke snackbar in Rotterdam ga jij?

Eigen favoriet

Iedere Rotterdammer heeft zo z’n eigen favoriet. Misschien vind jij de snackbar in je eigen wijk wel de plek waar je absoluut de lekkerste friet eet. Of wellicht rijd je extra om voor raspatat of een culinaire zak patat met truffelmayo? Wij hebben zo onze eigen voorkeuren, maar zijn heel benieuwd wat jullie de beste friettent van Rotterdam vinden!

Snacks
© indebuurt Rotterdam

Wie o wie?

Dus, zeg het maar: wie moet er volgens jou met de titel ‘Beste snackbar van Rotterdam’ vandoor gaan en waarom? We lezen het graag in de reacties onder dit bericht op onze Facebookpagina, of stuur een mail naar [email protected].

Binnenkort publiceren we de uitslag!

Lees ook:

Frietboutique

5 x hier haal je lekkere patat in Rotterdam

Te druk met winkelen en helemaal vergeten te eten? En toch wel een beetje honger gekregen? Geen zorg...

6 x hier haal je de lekkerste broodjes kroket

Geen woord van gelogen: bij Radjoe eet je de lekkerste roti van Rotterdam

Nieuw plekje: binnenkort haal je hier een patatje stoofvlees en luxe snacks

Meer over

Eten & drinken

adv.