Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x Vietnamese restaurants in Rotterdam waar je geweest moet zijn

Door Faayyaaz van Dijk 24 april 2018

Vietnamees eten, heerlijk!! Allemaal gerechtjes proeven en delen. Speciaal voor jullie een lijstje met Vietnamese restaurants in Rotterdam waar je geweest moet zijn.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Pho Hanoi

Vietnamees restaurant Rotterdam
(Foto Pho Hanoi)

Pho Hanoi is een klein eethuis dat zich specialiseert in authentieke gerechten uit Noord-Vietnam. Wij zouden hier niet perse uitgebreid gaan eten, maar hier kom je meer langs voor de ‘snelle’ hap. De zaak is niet heel bijzonder ingericht, de focus ligt hier gewoon op goed Vietnamees eten. Onze favoriet is de vegetarische lenterol en vergeet zeker geen huisgemaakte Vietnamese drankjes te proberen.


Meer over Pho Hanoi ontdekken?

Pho Hanoi restaurants en horeca

Geopend11:30 - 22:00

Botersloot 58A, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Little V Rotterdam

Vietnamees restaurant Rotterdam
(Foto Little V Rotterdam)

Een all time favorite van de indebuurt redactie. Goed eten, een gezellige sfeer, vriendelijk personeel en lekkere cocktails! Je kunt hier gezellig met een groep vrienden eten, maar je zou net zo makkelijk je familie kunnen meenemen. Wij beginnen hier altijd met een plateau. Je krijgt dan allemaal verschillende kleine (voor)gerechtjes en de kokos cocktail is eigenlijk ook wel een ‘moetje’. Dit is een verse kokosnoot met een scheutje Malibu.


Meer over Little V Rotterdam ontdekken?

Little V Rotterdam restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Grotekerkplein 109, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Boguette

Vietnamees restaurant Rotterdam
(Foto Boguette)

Boguette is de eerste bánh mì shop van Nederland waar je terecht kunt voor Vietnamese baguettes. Bánh mì zijn vers belegde Vietnamese broodjes. Boguette is meer een lunchtentje of je gaat er een broodje afhalen, omdat je lekkere trek hebt. De coconut curry chicken-en de lemongrass tofubroodjes zijn onze favoriet. Oh ja, ben je dol op bubble tea, dan ben je hier ook op het juiste adres!

Vivu

Vietnamees restaurant Rotterdam
(Foto Vivu Rotterdam)

Vivu, klein maar fijn! Vivu zit op de Witte de Withstraat en je kan hier goed eten. Het eten smaakt heerlijk vers en de service is vriendelijk en snel. Heel eerlijk, wij zijn er al een tijdje niet geweest, hier moeten wij maar gauw verandering in gaan brengen.

 

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.