Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vergeet de high tea: hier kun je terecht voor een High Tosti!

Aangeboden door The Tosti Club 16 november 2019

The Tosti Club heeft iets leuks bedacht voor alle serieuze tostifanaten: een heuse ‘High Tosti’. Leuk als je met een groep bent, maar ook met twee personen kun je ‘m al reserveren. En: er is ook een speciale Kids High Tosti! 

De High Tosti is een proeverij van mini-tosti’s met kaas, kaas/salsa en ham/kaas. Voor de zoete (na)trek krijg je er ook nog mini-Danish koffiebroodjes bij in de smaken vanille, framboos, appel, kaneel en pecan. Ook krijg je er vers fruit en pancake rolls met jam bij, en om de dorst te lessen een glas verse jus d’orange. Voor al dit lekkers betaal je €12,75 per persoon.

Lees verder onder de foto >

High Tosti The Tosti Club

Kids High Tosti

Leuk idee voor een kinderfeestje: met z’n allen aan de Kids High Tosti! Die is nét even anders. Je krijgt: mini-tosti’s belegd met kaas, ham/kaas en banaan met chocopasta, Deense koffiebroodjes in de smaken pecan, kaneel, jam, room en appel, en American pancake rolls met jam en chocopasta. Iedereen mag er zelf een drankje bij kiezen, en de tafel wordt feestelijk versierd! De jarige mag bovendien z’n eigen tosti maken, en krijgt ook nog twee kadootjes mee: een linnen The Tosti Club-tas en een button waarmee je tot het eind van het jaar 10% korting op je rekening bij The Tosti Club krijgt. De Kids High Tosti kost ook €12,75 per persoon.

Verrassingsproeverij

Heb je het niet zo op zoet? Kies dan voor de verrassingsproeverij. Als je die met z’n tweetjes bestelt krijg je zes mini-tosti’s; een mix van het menu. Zo proef je ook combinaties waarbij je normaal misschien je wenkbrauw zou optrekken. Volgens Marco van The Tosti Club Rotterdam vinden de meeste mensen alles verrassend lekker, en wordt het heel goed ontvangen. Durf jij het aan? Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet!

Reserveren bij The Tosti Club doe je hier.Meer over The Tosti Club ontdekken?

The Tosti Club

restaurants en horeca

Gesloten09:30 - 18:00

Oude Binnenweg 127B, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.