Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Top 8: volgens jullie zijn dit de beste restaurants in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 1 februari 2019

Op de website Tripadvisor kun je reviews achterlaten, lezers kunnen dan op basis van een review en beoordeling bepalen of een restaurant in hun straatje past. Dit zijn de 8 best beoordeelde restaurants op basis van de selectie ‘local Cuisine’.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

The Fish Market

Foto: The Fish Market

Een review: ”Nu een keer of vijf hier lunch of diner gehad. Neem eigenlijk altijd de zeebaars of dorade van de big green egg, partner neemt altijd de mixed grill. En alrijd super lekker. We willen wel iets anders proberen, maar t komt er niet van. Het is qua inrichting niet het gezelligste restaurant maar t eten en de wijnen maken t de moeite waard. Bediening ene keer beter dan de andere keer. Maar wat ik al zei: als je van vis houdt, is dit restaurant een goede keuze.”


Meer over The Fish Market ontdekken?

The Fish Market restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Binnenrotte 105-111, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Dertien

Foto: Dertien

Een review: ”Wat ontzettend leuk dat hier “out of the box” gedacht wordt over eten en drinken. Biologisch en Nederlandse gerechten met lokale ingrediënten. Ben de NL keuken weer gaan waarderen. Jeroen de sommelier die passievol verteld over wijnen en eten en erg passievol kan vertellen. Ik houd ervan. Het eten; we werden keer op keer verrast door heerlijke combinaties van verschillende ingrediënten. Dit was mijn verjaardags diner en heb er echt met volle teugen van genoten. De gerechten waren ruim en na de kaas zaten we eigenlijk al vol maar het heerlijke dessert met appel, ijs en gekarameliseerde noten daar hadden we geen spijt van. Het was maar goed dat we nog een stukje moesten wandelen naar het hotel. Aanrader!!!!! We komen zeker terug.”


Meer over Dertien ontdekken?

Dertien restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Schiedamse Vest 30, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Gare du Nord

Foto: Gare du Nord

Een review: ”Gisteren voor het eerst naar dit restaurant geweest. We hebben súper lekker gegeten, alles was vers en alles smaakte heel goed. De sfeer is ook goed! Bij aankomst stond de naam van de reservering op een bordje met krijt geschreven, iedereen had van te voren een plek toegewezen gekregen. Dat het restaurant een trein is vond ik ook wel heel bijzonder.”


Meer over Gare du Nord ontdekken?

Gare du Nord restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Anthoniestraat 2, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Dudok

Foto: Dudok Rotterdam

Een review: ”Het was weer gezellig druk in Dudok. Wat ik zo mooi vind is dat er toch een relaxte sfeer heerst. Misschien is het daarom wel zo druk. De bediening blijft rustig en attent. Als lunch namen wij brood met kroketten en een broodje vitello tonnato. Allebei weer heerlijk, zeker met een glaasje witte wijn.”


Meer over Dudok ontdekken?

Dudok lunch

Geopend08:00 - 23:00

Meent 88, Rotterdam

Bekijk meer:lunch

Fenix Food Factory

Een review: ”Gezellige plek om met z’n tweeën of met een groep vrienden heerlijk te lunchen of borrelen. We hebben eerst een rondje gelopen om al het lekkers te bekijken en hebben gekozen voor de tapas van Meneer Tanger: heerlijk Marokkaans eten! De prijzen zijn overal wel aan de hoge kant, maar het eten is goed en je betaalt ook wel voor de (hipster) plek. Zeker de moeite waard voor een hapje en drankje, maar voor een hele middag relaxen misschien iets te veel.”


Meer over Fenix Food Factory ontdekken?

Fenix Food Factory restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 19:00

Veerlaan 19D, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Zeezout

View this post on Instagram

Last night #datenight #zeezout #topavond

A post shared by Nienke Klomp (@nienkejk) on

Een review: ”Gisteren voor het eerst bij Zeezout gegeten. De ontvangst was hartelijk en alles ging in een lekker tempo. Menu van de chef genomen met wijnarrangement. Er wordt goed rekening gehouden met allergieën en wat men niet lekker vindt. Alles ziet er even heerlijk uit. De uitleg bij de wijn was top en niet zonder humor. Ja het kan wat rumoerig zijn maar dat vergeet je op het moment dat er eten op tafel komt. Wij komen hier zeker nog een keer terug.”


Meer over Zeezout ontdekken?

Zeezout restaurants en horeca

Geopend12:00 - 14:30 |18:00 - 21:30

Westerkade 11, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kaat Mossel

Foto: Kaat Mossel

Een review: “‘Afgelopen weekend hier gegeten samen met mijn vrouw. wat een fijne zaak. 20.00 uur gereserveerd en tot 23.00 uur gezeten, uitstekend eten, een fijne bediening. heel rustig ongedwongen kunnen zitten.
alles precies zoals het hoort En niet onbelangrijk, voor een heel schappelijk bedrag. Prachtige zaak in een dito stad”


Meer over Kaat Mossel ontdekken?

Kaat Mossel restaurants en horeca

Geopend11:30 - 02:00

Admiraliteitskade 85, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Ballentent

View this post on Instagram

No salad for my 🍟 (tag vraag maar)

A post shared by Benjamin Snoek (@benjaminsnoek._) on

Een review: ”Echt een heerlijk broodje bal gegeten voor de lunch. Porties zijn mooi qua grootte voor een lunch. Voor een snelle hap zeker een goede aanrader. Mooi uitzicht over de maas. Bediening lekker plat Rotterdams”


Meer over De Ballentent ontdekken?

De Ballentent restaurants en horeca

Geopend09:00 - 23:00

Parkkade 1, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.