Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 restaurants bezorgen nu bij je thuis (en je krijgt nog korting ook)

Aangeboden door Uber Eats 10 mei 2020

In eten is het nieuwe uit eten! Met Uber Eats ontdekten wij vijf Rotterdamse toprestaurants die sinds kort bezorgen en je thuis een bijzondere ervaring geven. Dit is dé kans om er thuis iets bijzonders van te maken. Trek je mooiste kleren aan, dek de tafel en laat het eten van Rotterdamse restaurants lekker thuis bezorgen. 

Ben je benieuwd welke restaurants nog meer bezorgen via Uber Eats (spoiler: het zijn er véél) of wil je bestellen? Download de app voor maaltijdbezorging hier. Met de code INDEBUURT010 krijg je maar liefst €10,- korting op je eerste bestelling. De minimale bestelwaarde is €15,-. De actie is geldig tot 15 juni 2020 en niet in combinatie met andere promoties.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kyatcha

Foto: Kyatcha via Instagram
Foto: Kyatcha via Instagram

Als je echt een avondje op chique wilt gaan, is Kyatcha een aanrader. Dit restaurant maakt de lekkerste en mooiste sushicreaties. Je kunt ze per stuk bestellen, maar het is ook mogelijk om een platter te bestellen met verschillende soorten sushi erop. Ook die is ontzettend Insta-waardig en erg leuk voor een datenight! Is de bodem van je bankrekening in zicht? Gebruik dan de code INDEBUURT010. Dan krijg je maar liefst €10,- korting op je eerste bestelling!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats

Gesloten11:00 - 23:00

DIEGO’s

Diego's burger
Foto: Facebook Diego’s

Dé burgerkoning van Rotterdam kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Want een avondje thuis uit eten wordt zoveel beter van een burger met kaassaus en sticky cola chicken wings. Schenk een goed glas bier in voor jezelf en je huisgenoot en je avond kan niet meer stuk! Je kunt het complete menu van DIEGO’s bekijken in de app van Uber Eats. Wist je trouwens dat je de bezorger – net als bij de taxiservice van Uber – helemaal kunt volgen tot aan de voordeur? Zo weet je precies wanneer je je burger kunt verwachten!

Spaghetteria

Spaghetteria
Foto: Facebook Spaghetteria

De pasta van Spaghetteria wordt elke dag vers gemaakt in de ambachtelijke werkplaats van het restaurant – ook nu! ’s Avonds verwerken Italiaanse chefs de pasta’s in verschillende gerechten. Het menu wisselt elke dag, dus laat je verrassen. Kleine waarschuwing vooraf: je krijgt hier geheid een ontzettend vakantiegevoel van.

Ohana Poké

 Ohana Poké
Foto: Ohana Poké

Heb je trek in gezond en lekker eten? Ohana Poké is het restaurant waar je wilt bestellen. Bestel één van de signature pokébowls of ga helemaal los en stel je eigen bowl samen. Je maakt je etentje compleet met springrolls, edamame boontjes of gefrituurde garnalen. Het complete menu bekijk je in de app van Uber Eats.

Pizzabakkers

Pizzabakker Rotterdam
Foto: Pizzabakkers

De good old pizza is altijd een goed idee, helemaal als je thuis uit eten gaat met de kinderen erbij. De pizza’s van de Pizzabakkers worden bereid in een Italiaanse houtoven en je krijgt er – als je wilt – een goede fles prosecco bij. Bedenk je trouwens lastminute dat je tóch geen zin hebt om te koken? Geen probleem: de gemiddelde bezorgtijd van Uber Eats is minder dan een half uur.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.