Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Meat Boys bezorgen de mooiste stukken Zuid-Amerikaans vlees bij jou thuis

Aangeboden door The Meat Boys 30 april 2020

Hou je van vlees, dan hou je van The Meat Boys. Deze Rotterdamse gasten brengen de állermooiste, luxe stukken Zuid-Amerikaans rundvlees gewoon naar jou toe.

Het vlees komt in flinke porties, maar kan heel goed worden ingevroren. Sterker nog: het wordt gekoeld geleverd, mét diepvrieszakken. Heb je zin om lekker te kokkerellen, krijg je gasten of wordt het een barbecuedag, dan hoef je ’s morgens dus alleen een stuk te ontdooien.

Argentijnse Black Angus of Uruguayaans graan gevoerd rundvlees

Je kunt bij The Meat Boys kiezen voor Argentijns Black Angus-rundvlees of Uruguayaans graan gevoerd rundvlees. Hoe goed de kwaliteit is, lees je wel terug in deze reviews. De ossenhaas komt in stukken van zo’n 1,7 kilo, rib eye in stukken van ongeveer 2,5 kilo en entrecote in stukken van rond de 4 kilo. Bekijk hier het assortiment en de prijzen.

Lees verder onder de video >

Nu ook direct bij jou thuis

Door de coronacrisis zijn Tjeerd en Thom – die al een importbedrijf hadden waarmee ze leveren aan groothandels, supermarkten en cateraars – een andere weg ingeslagen. En dat is dan stiekem toch een voordeeltje aan de situatie; dat ze nu ook bij ons, particulieren, bezorgen. The Meat Boys zijn de enigen die direct vanuit Argentinië en Uruguay leveren. Dat verklaart de scherpe prijzen en de garantie op topkwaliteit. Ook leuk: deze knapperds komen je bestelling hoogstpersoonlijk bij jou op de mat afleveren.

Doe eens een steak cadeau

Volgens Meat Boy Tjeerd laten veel mensen een stuk vlees bij hun ouders bezorgen, als cadeau. Vinden we ook een hele slimme, vooral met Vader- en Moederdag in het vooruitzicht. En met het oog op dat moment dat we weer bij ze kunnen aanschuiven, natuurlijk… Geen zorgen: je kan het vlees een jaar in de vriezer bewaren zonder dat de kwaliteit minder wordt!

Lees verder onder de flyer >

The Meat Boys actie

Je kunt The Meat Boys volgen op YouTube, Facebook en Instagram. En wat ook heel handig is: op de website staat precies hoe je dat prachtige vlees als een pro bereidt. Bestellen doe je via WhatsApp: 0622280247.Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Meat Boys. Meer over The Meat Boys ontdekken?

The Meat Boys

restaurants en horeca

Veerhaven 7, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.