Ruimte nodig voor je borrel, babyshower of zakelijk diner? Deze plek is superknus!

Aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden 16 januari 2019

Organiseer je een babyshower, vrijgezellenfeest, borrel of zakelijk diner? En ben je daarvoor op zoek naar een gezellige ruimte, mét lekkere hapjes en drankjes? Dan zit je bij Brasserie Uit ’t Zuiden helemaal goed. Naast de brasserie zelf zit namelijk Chambre123; een ruimte die je voor precies deze doeleinden kunt reserveren.

Brasserie Uit ’t Zuiden ken je misschien al van onze insidertip laatst. Door de gastvrije sfeer en heerlijke hapjes die nét even anders zijn, is het absoluut een van onze favoriete borrelplekken. Maar wist je dat je de aangrenzende ruimte, Chambre123, kunt reserveren voor jouw eigen gezelschap?

Voel je welkom en op je gemak

Je vindt Chambre123 op een prachtige locatie aan de Noordsingel – prima aan te lopen vanaf Rotterdam Centraal, mochten er mensen van buiten de stad komen. In de ‘chambre’ tref je gastheer Marcel, en voel je je meteen welkom en op je gemak. Hij en zijn kleine team doen er namelijk alles aan om jullie een onvergetelijke avond of middag te bezorgen, zowel qua sfeer als qua versnaperingen.

Lees verder onder de foto’s >

Alles naar jouw wensen en budget

Van een diner aan prachtig gedekte tafels tot een staande borrel met een grotere groep; waar je ook behoefte aan hebt, alles wordt bij Chambre123 helemaal aangepast aan jouw wensen en budget. Loop dus vooral even binnen, of stuur ze een mailtje met je wensen. Ben je enthousiast, maar heb je even niets speciaals te vieren? Je kunt de ruimte ook gewoon reserveren voor een gezellige vriendenavond!

Brasserie Uit 't Zuiden

Insidertip: deze verstopte parel is je nieuwe favoriete borrelplek

Een beetje verscholen op die prachtige Noordsingel, naast de voormalige gevangenis, zit Brasserie Ui...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden. Meer over Brasserie Uit ’t Zuiden ontdekken?

Brasserie Uit ’t Zuiden

eetcafés

Vandaag gesloten

Noordsingel 121, Rotterdam

Bekijk meer:eetcafés

adv.