Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Ketelbinkie bestaat 10 jaar en viert dat met deze kortingsacties

Aangeboden door Ketelbinkie 11 juli 2020

Tien jaar geleden verscheen Restaurant Ketelbinkie op de Wilhelminapier. Een uniek concept, want hier bestelde je een hoofdgerecht voor nog geen tientje – inclusief patat en salade. Het interieur was warm en straalde echte Rotterdamse gezelligheid uit. Eigenlijk is er wat dat betreft weinig veranderd, het afgelopen decennium.

Geen wonder dus, dat de formule al snel een succes bleek. Een succes dat om uitbreiding vroeg. Er werden ‘foute bingo’s’ en rondvaarten met driegangendiner georganiseerd, en er ontstonden nieuwe ‘Binkies’: Brasilbinkie en Zee(uws)binkie.

Iedere maand een kortingsactie

In de afgelopen tien jaar heeft Restaurant Ketelbinkie al heel wat gasten mogen ontvangen, en ze gaan gewoon door! Want wat is Rotterdam nou zonder een Ketelbinkie?! Om het jubileum, dat door de coronamaatregelen niet groots gevierd kon worden in april, toch een feestelijk tintje te geven, hebben ze voor de rest van 2020 allerlei kortingsacties in petto. En dat begint goed, met deze vier acties:

Actie 1: 2 uur parkeren voor €1,-

Twee uur lang parkeren in de Q-Parkgarage (naast Ketelbinkie, Wilhelminakade 300) voor maar één euro, bij besteding van vijftig euro in het restaurant. Niet geldig in combinatie met een andere actie.

Actie 2: hoofdgerecht + drankje voor €9,95

Elke woensdag en donderdag: hoofdgerecht + Bavaria-biertje of frisdrank voor maar €9,95.

Kies uit deze vier hoofdgerechten:

  • Hamburger Ketelbinkie
  • Cheeseburger Ketelbinkie
  • Kipsaté
  • Kip Gyros met tzatziki

Actie 3: schnitzelmenu (3 gangen) voor €14,50

Elke woensdag en donderdag: Ketelbinkies populaire schnitzelmenu voor maar €14,50.

Vooraf kies je tussen tomatensoep of calamares. Als hoofdgerecht kies je een van de acht (!) soorten schnitzels. En als nagerecht heb je de keuze tussen dame blanche en kaneelpannacotta.

Actie 4: driegangendiner voor €14,50

Ieder weekend het Binkie-driegangendiner voor maar €14,50. Vooraf: stokbrood met kruidenboter of calamares. Hoofdgerecht: gebakken mosselen of biefstuk gebakken in eigen jus met saus naar keuze (champignon-, peper- of stroganoffsaus). Nagerecht: Binkies advocaatje of chocolademousse.

Goed om te weten

  • Reserveer via de website met in de opmerkingen het codewoord GEFELICITEERD.
  • De acties zijn niet te combineren. Ook niet met Social Deal of BinkieDeals.
  • Bovenstaande acties zijn geldig tot en met 31 augustus 2020.
  • Per restaurantbezoek kan maximaal één actie per gezelschap ingewisseld worden.
  • Actie 1, de parkeeractie, is een waardebon voor twee uur parkeren. Laat je je auto langer dan twee uur staan, dan zijn de overige kosten voor jou. De actie kan alleen toegepast worden als je €50,- of meer besteedt bij Ketelbinkie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ketelbinkie. Meer over Ketelbinkie ontdekken?

Ketelbinkie

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Wilhelminakade 191, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.