Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sangria, tapas en een toetje met Licor43: Spaanse avond bij Brasserie Uit ’t Zuiden

Aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden 11 juni 2019

Ga je deze zomer naar de Spaanse costa en heb je behoefte aan een avondje culinaire voorpret? Of ga je juist niet die kant op, maar wil je die sfeer maar wat graag proeven, letterlijk? Dan weten wij waar je moet zijn. Brasserie Uit ’t Zuiden organiseert op donderdag 20 juni een Spaanse avond.

Van 18.30 tot 22.30 uur word je hier volledig in de Mediterrane watten gelegd door chefkok Marcel. Dat begint met een glas Sangria de Cava en wordt gevolgd door een Spaans driegangenmenu, begeleid door drie bijpassende wijnen van wijnhandel Chateautjes. De eerste gang bestaat uit verschillende tapasgerechten, het hoofdgerecht is lamsvlees op Catalaanse wijze en tot slot word je verwend met een Flan de Licor43. Delicioso!

Heerlijke stek in de zon

De kosten zijn €45,- per persoon, inclusief wijn. Reserveer snel je tafel door een mailtje te sturen naar [email protected]. En komt 20 juni je niet goed uit? Brasserie Uit ’t Zuiden is sowieso een aanrader als het om Mediterraan eten en borrelen gaat. Bovendien staat het vlonderterras weer uitgestald, dus zit je hier ook nog eens op een heerlijke stek in de zon aan de Noordsingel, als ’t weer meezit. Ook voor besloten borrels, etentjes en feestjes is dit the place to be!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden. Meer over Brasserie Uit ’t Zuiden ontdekken?

Brasserie Uit ’t Zuiden

eetcafés

Gesloten16:00 - 22:00

Noordsingel 121, Rotterdam

Bekijk meer:eetcafés

adv.