Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marco en zijn zus Sanne zijn de nieuwe gezichten van The Tosti Club Rotterdam

Aangeboden door The Tosti Club 28 oktober 2019

Intensief samenwerken met je broer of zus – dat kan héél goed gaan, of héél fout. Voor Marco (30) en Sanne (27) is het al tien jaar lang de normaalste zaak van de wereld. Sinds 1 juni runnen ze samen The Tosti Club Rotterdam.

Het begon allemaal bij Domino’s Pizza, waar de twee als tieners begonnen met werken. Ondernemen zit ze niet in het bloed, maar na tien jaar samengewerkt te hebben bij Domino’s besloten ze dat ze toe waren aan een volgende stap: samen een zaak runnen, maar dan wel in een branche met andere werktijden. Marco at vaak bij The Tosti Club, en op een dag kreeg zijn vriendin een ingeving: “Is dit niet iets voor jullie?” Marco en Sanne benaderden The Tosti Club, en zo is het balletje gaan rollen.

Snel een tosti halen in je pauze

Uiteindelijk namen ze afgelopen juni het Rotterdamse filiaal over. Marco: “Er zat een goede lijn in. Daar wilden we op voortborduren, maar we wilden er ook een eigen draai aan geven. Daar hebben we ook het nieuwe personeel op aangenomen. We vinden het vooral belangrijk dat iedereen vriendelijk en snel geholpen wordt. Mensen die hier in de buurt werken komen vaak even in hun pauze langs, en we willen laten zien dat het ook gewoon binnen die tijd kan. Verder zorgen we er natuurlijk voor dat de kwaliteit van het product altijd even goed is.”

Brabantse gastvrijheid

Ook vinden de twee het belangrijk dat er vertrouwde gezichten in de zaak staan. Dat zit wel goed: deze Bredase broer en zus staan er zes dagen per week. Iedere dag nemen ze een stukje Brabantse gastvrijheid mee naar The Tosti Club. Marco: “Aan de andere kant leren wij ook van Rotterdam. We passen ons wel aan natuurlijk. In Rotterdam zijn mensen over het algemeen wat directer. Dat is leuk om te zien.”

Positieve recensies via de bezorgdiensten

Marco: “Ik had verwacht dat ik het leuk zou vinden, maar het is nog meer dan we ervan verwacht hadden. We merken bijvoorbeeld dat mensen terugkomen en dat ze ons herkennen, en wij hen ook. Je gaat een gesprek aan met mensen: wonen ze hier? Werken ze hier? Zo bouw je toch een beetje een band op. Mensen kunnen trouwens ook tosti’s laten bezorgen, via Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber. In eerste instantie vroeg ik me af of tosti’s een geschikt product zouden zijn om te laten bezorgen,  maar we krijgen veel positieve recensies – de kwaliteit blijft toch wel overeind!”

Lees meer over The Tosti Club:

The Tosti Club Rotterdam tosti

Dit is waarom je de tosti’s van The Tosti Club móet proeven!

Een knapperige bite door het laagje boter, dan een stevige laag brood, om vervolgens bij een ruime h...
Tosti Club

Yum! The Tosti Club heeft nu ook verse sandwiches to go

Bij je favoriete tostizaak - The Tosti Club, duh! - kan je nu niet alleen genieten van heerlijke tos...
The Tosti Club Rotterdam

The Tosti Club heeft een nieuwe menukaart en we willen álles uitproberen

The Tosti Club op de Oude Binnenweg heeft een nieuwe menukaart. Daar staan niet alleen nieuwe tostiv...


Meer over The Tosti Club ontdekken?

The Tosti Club

restaurants en horeca

Geopend09:30 - 18:00

Oude Binnenweg 127B, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.