Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insidertip: deze verstopte parel is je nieuwe favoriete borrelplek

Aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden 3 november 2018

Een beetje verscholen op die prachtige Noordsingel, naast de voormalige gevangenis, zit Brasserie Uit ’t Zuiden. In het sfeervolle witte hoekpand met grote ramen verwent gastheer en chef Marcel Jonkman je met z’n warme gastvrijheid en verrukkelijke borrelhapjes.

Woon of werk je niet in de buurt van het Oude Noorden? We verzekeren je: deze plek is het omfietsen waard. Het is een beetje of je bij Marcel thuis te gast bent, maar dan wel in een héél mooi huis. Terwijl jij ontspannen achterover leunt en bijkletst met je vrienden, slooft de bourgondische Marcel zich uit in de keuken. Het concept is simpel: alles wat je er eet komt uit het Zuiden, vandaar die naam. En dan hebben we het niet alleen over Mediterraanse hapjes, maar ook over Zeeuwse specialiteiten en Limburgs zuurvlees.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Chorizokroketjes, eendenpaté en brulee geitenkaas

Je kunt hier superlekker dineren, maar dus ook perfect borrelen met hapjes die nét even anders zijn – al staan Rotterdamsche bitterballen zeker ook op de kaart. Wat dacht je van chorizokroketjes, een plankje ‘fromage’ (klinkt net even lekkerder dan ‘kaas’, toch?), eendenpaté, brulee geitenkaas, scampi’s piri piri of sardientjes uit blik met brood? Zo komen we die druilerige herfst wel door!

Extra tip 1: Brasserie Uit ’t Zuiden heeft ook een ruimte die je kunt afhuren voor een privégezelschap. Dus als je nog een verjaardag, babyshower, vergadering of jubileum te vieren hebt…

Extra tip 2: Ga op vrijdag. Dan betaal je voor een cocktail maar 6 euro! Al doen die hapjes het ook meer dan goed met een flesje wijn, bijzonder biertje of glas rabarbersap.

Goedkope cocktails
Topper

Elke vrijdag alle cocktails voor 6 euro

Eten en drinken - Geldig t/m 31 dec 2018


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Uit ’t Zuiden. Meer over Brasserie Uit ’t Zuiden ontdekken?

Brasserie Uit ’t Zuiden

eetcafés

Gesloten16:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Noordsingel 121, Rotterdam

Bekijk meer:eetcafés

adv.