Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoooly moly! Deze ‘gezonde’ high choc moet je proeven

Aangeboden door Mr. Salad 10 november 2019

Kan je ooit te veel chocola voor je neus hebben staan? Dach ’t nie! Daarom kan je bij Mr Salad op de Goudsesingel nu ook terecht voor – je gelooft het niet – een gezonde(re) high choc. Je weet wel: high tea, maar dan met chocola in plaats van thee.

Dat betekent: chocola om te eten, in allerlei vormen, én chocola om te drinken. Brownies met verschillende toppings, verse aardbeien, koekjes, chocoladetaart en banaan gedoopt in chocola… Mr Salad geeft je een enkeltje richting chocolate heaven. Kijk hier maar.

Geschikt voor vegans en mensen met een lactose- of glutenintolerantie

Wat deze high choc nou zo verantwoord maakt? Dat is de vegan kwaliteitschocola van het Rotterdamse Chocoholic. Om die reden is deze chocodroom ook geschikt voor vegans en voor iedereen met een lactose- of glutenintolerantie. Mocht je andere allergieën hebben, laat het Mr Salad dan weten. Ze vinden hier vast een manier om jou ook te laten genieten van deze high choc.

High (on) choc? Reserveer ‘m nu!

Je kunt de high choc reserveren door een mailtje te sturen naar [email protected] of via onderstaande oranje button. Vermeld er wel even bij dat je de HIGH CHOC wilt reserveren! Bellen kan ook, en wel naar dit nummer: 010-7371589.

Je kunt van de high choc genieten van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 12.00 en 17.00 uur en je betaalt €19,95 per persoon. Superleuk om cadeau te geven, of om een babyshower, verjaardag of vrijgezellendag te vieren. Gegarandeerd loopt iedereen high on choc de deur uit!

Mr Salad High Choc

Win een HIGH CHOC voor 4 personen!

Chocolate heaven is here! Mr Salad brengt je de eerste echte HIGH CHOC! Een heerlijk verantwoorde hi...

Liever iets anders?

Bij Mr Salad kun je ook terecht voor een ‘normale’ high tea. Of nou ja… normaal? Een gezonde, fantastisch lekkere variant; de HealthTea! Want dat lekker en gezond heel goed samengaan, dat hebben ze bij Mr Salad allang uitgevogeld. En dus krijg je bij deze HealthTea onder meer bananenbrood, hummus en huisgemaakte courgette- of pompoensoep. Lees meer over de HealthTea of reserveer ‘m meteen via deze link.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mr. Salad. Meer over Mr. Salad ontdekken?

Mr. Salad

restaurants en horeca

Geopend11:00 - 19:30

Goudsesingel 235A, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.