Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hij staat er weer: De IJscontainer bij De Kuip!

Aangeboden door De IJscontainer 27 juli 2019

Het gebied rond De Kuip is inmiddels een echte ‘entertainment area‘. Met natuurlijk de wedstrijden en concerten in De Kuip zelf, maar ook veel restaurants, een glowgolf- en bowlingbaan en een bioscoop. Zeker de moeite waard dus om wat vaker heen te gaan. En vergeet dan vooral niet een ijsje te halen bij De IJscontainer.

De IJscontainer is precies wat je denkt dat ’t is: een oude zeecontainer, omgebouwd tot ijssalon. Lekker Rotterdams dus, net als de twee broers die de zaak runnen. Zij misten een plek op Zuid waar je goed ijs kon halen en besloten dat gat zelf te dichten. Missie geslaagd, wat ons betreft!

Blije buren

Van de beperkte ruimte merk je als ijsliefhebber niks: in de vitrine liggen maar liefst 36 kostelijke smaken om uit te kiezen. Voor een hoorntje betaal je evenveel als voor een bakje: €1,50 voor een bol, €3,- voor twee bollen en €3,80 voor drie. Ook staat er een koffiemachine die voor een lekker bakkie zorgt en kun je zelfs verse muntthee bestellen. Geen wonder dat de buren blij zijn met deze aanwinst, die vorig jaar voor het eerst de luiken opende.

Lees verder onder de foto’s >

Maak het feest compleet

De IJscontainer is open tot half oktober. Maar als we weer zo’n bizarre nazomer krijgen, zou het zomaar kunnen dat je er nog langer terecht kunt. Dus of je nou gaat glowgolfen of bowlen, een filmpje pakt of Feyenoord aanmoedigt: De IJscontainer maakt je feest compleet. Deze ijsjes doen het trouwens ook uitstékend als toetje, nadat je gegeten hebt bij een van de restaurants op loopafstand.



Deze bijdrage wordt je aangeboden door De IJscontainer. Meer over De IJscontainer ontdekken?

De IJscontainer

ijssalons

Geopend12:00 - 23:00

Puck van Heelstraat 175, Rotterdam

Bekijk meer:ijssalons

adv.