Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier wil je bij zijn! Dineren op hoogte met een prachtig uitzicht over Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 13 februari 2019

Niet per se weggelegd voor mensen met hoogtevrees, maar ben jij niet bang voor hoogtes en ben je op zoek naar een bijzonder uitje waar je ook nog lekker kunt eten? Dan is dit je ding! Je kunt op zaterdag 11 mei lunchen, highteaën en dineren op hoge hoogte. 

Tijdens Dinner in the Sky ga je samen met 21 andere gasten (in totaal 22 gasten per sessie) genieten van een prachtig uitzicht. Je gaat op een plateau met z’n allen hoog de lucht in. Boven aangekomen ga je met de groep genieten van het door jou gekozen arrangement. Dit bijzondere en toch wel een beetje spannende uitje heeft al plaatsgevonden in de grootste steden ter wereld: Sydney, Las Vegas, Londen, Brussel en nu dus ook in onze prachtige stad.

Wat kun je verwachten?

Je wordt bij Schmidt Zeevis ontvangen met champagne en bites een uur voordat de vlucht van start gaat. Je krijgt een rondleiding in de keuken van Schmidt Zeevis. Daarna ga je de lucht in om te genieten van een lunch, high wine of compleet verzorgd driegangendiner. De tafels zijn prachtig gedekt en een chef-kok maakt culinaire hoogstandjes voor je ogen. Om het geheel af te maken krijg je er een wijnarrangement bij. Na de flight sluit je de ervaring met beide benen op de grond af met drankjes en hapjes.

Wat kost een flight?

Voor een lunch betaal je €185,- per per persoon, voor een high wine betaal je €125,- per persoon en voor een driegangendiner betaal je €250,- per persoon. Goedkoop: niet echt… Maar je krijgt er wel een once in a lifetime ervaring voor terug en dat in Rotterdam. Plekken kun je reserveren via de website. We zien je in de lucht!

Tijden van de vluchten

Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen op verschillende tijdstippen.

  • 12.00 tot 12.45 uur – lunch
  • 13.30 tot 14.15 uur – lunch
  • 15.00 tot 15.30 uur – high wine
  • 16.00 tot 16.30 uur – high wine
  • 17.15 tot 18.15 uur – driegangendiner
  • 19.00 tot 20.00 uur – driegangendiner

Lees ook:

euromast bezienswaardigheden rotterdam

The Big Five: dingen die elke Rotterdammer gedaan moet hebben

Elk land en elke stad heeft een paar bezienswaardigheden die zulke toeristenmagneten zijn dat je er ...
watertaxi

Nét niet in onze ‘Big Five’ maar wel 10 x onmisbaar in Rotterdam

Wij houden van lijstjes en wij houden van Rotterdam. Laatst hadden we een lijstje gemaakt met de zog...

adv.