Hier eet je binnenkort een vegan 5-gangendiner, maar dan op z’n Mexicaans

Aangeboden door Popocatepetl The Mexican 16 oktober 2019

Er komen steeds meer opties voor mensen die – soms – veganistisch willen eten. Maar ieder nieuw initiatief is natuurlijk van harte welkom! Superleuk dus, dat op donderdag 24 oktober ook Popocatepetl The Mexican een veganistisch vijfgangendiner organiseert.

Er zijn voor deze avond twee opties. Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan reserveer je via deze link een plekje aan de lange tafel en zorg je dat je om 19.00 uur aanwezig bent bij het restaurant in de Oude Haven. Natuurlijk kun je ook je bestaande vrienden/familie/collega’s/grote liefde meenemen en met elkaar plaatsnemen aan een ‘eigen’ tafel. Hiervoor reserveren kan vanaf 18.00 uur.

Vijf gangen voor €35,-

The Vegan Mexican Table, zoals dit vijfgangendiner heet, kost €35,- per persoon. Let erop dat je bij het reserveren even ‘The Mexican Table’ vermeldt en geef aan of je aan de lange tafel wilt aanschuiven of liever aan een privétafel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl The Mexican. Meer over Popocatepetl The Mexican ontdekken?

Popocatepetl The Mexican

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 01:00

Spaanse Poort 71, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.