Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herkenbaar: dit bestellen Rotterdammers het meest bij McDonald’s

Aangeboden door McDonald’s 27 november 2020

We weten niet hoe het met jou zit, maar je kunt ons midden in de nacht wakker maken voor McDonald’s. Dat geldt voor meer Rotterdammers, want sinds de lancering van McDelivery in Rotterdam bezorgen de koeriers zich een slag in de rondte. Maar welke producten worden nu het meest besteld? Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s, onthult het.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Big Mac

 

Foto: McDonald’s

“Met stip op één staat de Big Mac”, vertelt Joost. “We bezorgen duizenden Big Macs per week.” Het is daarmee een van de populairste hamburgers van Rotterdam. Dat snappen we best: het rundvlees is heerlijk mals en er zit altijd precies de juiste hoeveelheid legendarische Big Mac-saus op. Het zachte broodje maakt het helemaal af.

Chicken McNuggets

Foto: McDonald’s

“Ook Chicken McNuggets zijn razendpopulair”, weet Joost. En zeg nou zelf: ze zijn ook altijd lekker. Als extraatje bij je menu, snack tijdens een filmavond op de bank of gewoon als tussendoortje voor de lekkere trek aan het einde van de middag. Natuurlijk worden ze altijd geserveerd met een lekkere saus naar keuze!

Het fijne is dat McDelivery bezorgt op elke gewenste locatie. Of je nou thuis bent, in het park of in de stad. Via McDelivery.nl kun je checken of ze ook op jouw adres bezorgen.

Franse frietjes

McDonald's
McDonald’s

De patat van McDonald’s is niet te evenaren. Superdun, megakrokant en dan die saus erbij… Niet zo gek dat dit zo vaak wordt besteld! En je hoeft niet bang te zijn dat het verlept bij je bezorgd wordt. Joost vertelt: “De frietjes worden pas gebakken als jij hebt besteld. Vervolgens gaan ze als laatste de goed geïsoleerde tas in en wordt jouw bestelling meteen bezorgd.” McDelivery heeft een speciaal geselecteerd bezorggebied rondom elk restaurant, zodat de producten altijd vers blijven. Check hier of ze ook op jouw adres bezorgen.

De ‘veggie’ producten

Veggie Homestyle Crispy Chicken McDonald's
Veggie Homestyle Crispy Chicken. Foto: McDonald’s

De tijd dat je bij McDonald’s alleen een groenteburger kon bestellen, is allang voorbij. Steeds meer mensen ontdekken de vegetarische producten en dat is niet zo gek ook! De Veggie Homestyle Crispy Chicken is sappig van binnen en knapperig van buiten. De cheddarkaas, sla, gekarameliseerde uiencompote en pimentosaus maken ‘m helemaal af. Een andere favoriet is de Veggie McChicken. Deze burger smaakt hetzelfde als de McChicken, maar is helemaal vega! Bestellen doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door McDonald’s. Meer over McDonald’s ontdekken?

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.