Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo troostvoedsel! Bijna alle vestigingen van Bram Ladage zijn open

Aangeboden door Bram Ladage – Binnenwegplein 4 april 2020

De telefoon van Bram Ladage gaat aan één stuk door: “Zijn jullie gewoon open?” Nou, wij gaan je het verlossende antwoord geven: je kunt bij bíjna alle filialen in Rotterdam gewoon terecht voor je wekelijkse/maandelijkse/dagelijkse (hé, wij snappen dat) Brammetje!

De medewerkers van Bram Ladage laten weten dat ze héél blij zijn dat ze open mogen blijven, om ons van het brood-, of zeg maar patatnodige comfortfood te voorzien. Ga dus vooral langs om je oude vertrouwde Brammetje te halen. Is ook helemaal veilig, want uiteraard houdt Bram Ladage zich strikt aan alle voorgeschreven maatregelen. Dat betekent onder meer dat je alleen kunt afhalen en alleen met je pinpas kan betalen.

Gratis Brammetjes voor eenzame ouderen en zorgverleners

Bram Ladage op de Rotterdamse markt is gesloten, maar verder kun je bij alle Rotterdamse vestigingen terecht – ook nog bij die in de Markthal. Eventuele aangepaste openingstijden bekijk je op de website. O, en tussen de bedrijven door brengen ze ook nog Brammetjes langs bij eenzame ouderen en zorgverleners, zien we op hun Facebookpagina 😍Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bram Ladage – Binnenwegplein. Meer over Bram Ladage – Binnenwegplein ontdekken?

Bram Ladage – Binnenwegplein

snackbars

Geopend10:00 - 18:00

Binnenwegplein 24, Rotterdam

Bekijk meer:snackbars

adv.