Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grijp je kans! Je krijgt nu korting bij all-you-can-eat-restaurant Cathay

Aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling 14 juli 2020

We zijn dol op Restaurant Cathay! In dit all-you-can-eat-restaurant eet je zo’n beetje álles waar je op dat moment zin in hebt, en dat in een prachtig pand met superlief personeel. Deze zomer bestaat Cathay alweer vier jaar, en daarom kun je er nu nóg voordeliger eten. Hieperdepiep, hoera!

All you can eat-restaurants ordinaire vreetschuren? Wacht maar tot je bij het knusse Cathay bent geweest! Of je nu sushi wilt, pizza, iets uit de Franse keuken, Chinees of Hollandse pot: de koks bereiden alles voor je, vers en met liefde. Ook voor vegetariërs is er meer dan genoeg keus. Niet zo gek dus, dat mensen uit het hele land naar Rotterdam rijden om hier te eten.

Inclusief drankjes

Bij Cathay betaal je een vaste menuprijs. Die is heel voordelig, vooral als je bedenkt dat daar ook de drank bij inbegrepen is (met uitzondering van sterke drank, speciaalbier en speciale wijnen). In juli en augustus krijg je doordeweeks ook nog eens 10 euro korting op de rekening. Dat wil zeggen: €5,- korting per persoon, bij minimaal twee personen. Dinsdag tot en met donderdag betaal je dan €25,95 in plaats van €30,95 en op vrijdag €28,95 in plaats van €33,95. De korting geldt dus niet op zaterdag en zondag. Je moet trouwens wel een klantenkaart laten zien, maar die is (voor €3,-) direct verkrijgbaar in het restaurant.

Restaurant Cathay werkt met tijdvakken van twee uur. Wel even van tevoren reserveren!



Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling. Meer over Cathay Restaurant & Bowling ontdekken?

Cathay Restaurant & Bowling

all you can eat

Vandaag gesloten

Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam

Bekijk meer:all you can eat

adv.