Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen zon, maar toch vitamine D: dit lekkere brood houdt je weerstand op peil

Aangeboden door Vikorn 12 oktober 2020

Donkere dagen, fikse regenbuien en een gure wind; het valt momenteel niet mee om je weerstand op peil te houden. Voor je het weet heb je een verkoudheid te pakken. Wist je dat er een leuke én lekkere manier is om aan jouw immuunsysteem te werken? Aan alle broden van Vikorn is namelijk vitamine D toegevoegd.

Vitamine D speelt onder andere een belangrijke rol bij een goede werking van je spieren en immuunsysteem. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D, maar deze vitamine zit van nature ook in vette vis, zoals haring, zalm en makreel. Sinds kort kan een lekkere boterham ook bijdragen aan jouw dagelijkse portie vitamientjes. Want de bakkers van Vikorn hebben vitamine D aan hun brood toegevoegd.

Da’s lekker werken aan je weerstand

Helaas zit het lekkere najaarzonnetje verstopt achter een dikke laag bewolking, dus van de zon hoeven we het momenteel niet te hebben. Gelukkig bieden alle broden van Vikorn een lekker alternatief! Vikorn, VikornVolVezel en VikornVolkoren zitten boordevol goede voedingsstoffen, want met 100 gram Vikorn krijg je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamines binnen.

Vikorn is vegan

Vooral in dierlijke producten zit vitamine D. Denk bijvoorbeeld aan zalm, rundertartaar, eieren en melk. Voor de bereiding van dit vitaminebrood is echter voor een plantaardige bron van vitamine D gekozen. Vikorn is daarom ook erg geschikt voor iedereen die bewuster met eten om wil gaan.

Vind een Vikorn-bakker bij jou in de buurt

Vikorn is dus niet alleen erg lekker, het is ook nog eens extra gezond. Je vindt dit heerlijke vitaminebrood niet in de supermarkt, maar uitsluitend bij de ambachtelijke bakkerijen. Met honderden Vikorn-bakkers door heel Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Het gehele overzicht vind je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vikorn. Meer over Vikorn ontdekken?

adv.