Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Rotterdam

Aangeboden door FÏNLEY 10 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Rotterdam op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Hemel op Aarde

Fïnley

Vlakbij Oostplein, aan de gezellige Oostzeedijk, zit deze knusse tapasbar. Dé perfecte spot voor een ZoMiBo in Rotterdam, als je het ons vraagt. Lekkere hapjes, goed gezelschap… Wat wil je nog meer? En wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een lekkere Ginger Ale?

Prachtig

Foto: Facebook @prachtig

Weer of geen weer: bij Prachtig is het altijd supergezellig! Een perfecte plek om zondagmiddag met vrienden af te spreken, dus. Bij je borrelhapjes kun je lekker een FÏNLEY bestellen. Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer fris op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

L’Ouest

l'ouest
Foto: Facebook @louestrotterdam

Op de alsmaar leuker wordende Van Oldenbarneveltstraat zit L’Ouest op het schitterende hoekje waar de straat kruist met de Mauritsweg. Nog nooit geweest? Ga daar eens gauw heen dan! Een heerlijke locatie om de zondagmiddag door te brengen met familie en vrienden.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.