Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even wat anders en o zo lekker: barbecueën op z’n Koreaans (in Rotterdam!)

Aangeboden door Gangnam Korean BBQ 17 juni 2019

Een tijdje terug opende Gangnam Korean BBQ aan de Groenendaal. Mocht je het nog niet geprobeerd hebben: ga dat doen! Koreaans barbecueën is minstens zo leuk als gourmetten en ‘gewoon’ barbecueën, en die nieuwe smaken wil je ontdekken! O, en hadden we al gezegd dat ze hier volgens een all you can eat-concept werken?

Als je een Koreaans barbeuerestaurant opent en binnen no time een vaste schare Koreaanse fans hebt, dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. Alle recepten komen dan ook van een echte Koreaanse chef, en liggen een beetje in de zoet/zout/pittige hoek. Superlekker! Doordat het restaurant veel ramen heeft is de sfeer licht en gezellig, en zie je precíes wat je bakt.

Zo werkt het

Kom je binnen bij Gangnam, dan word je naar je tafel geleid, waar eerst even uitgelegd wordt hoe het concept werkt. Aan tafel vind je een ronde grill met gootjes aan de zijkant, waarin je kaas kunt laten smelten of roerei kunt bakken. Alle gerechten bestel je met je eigen mobiel, via een QR-code. Zo gaat je bestelling rechtstreeks van tafel naar de keuken. Per ronde mag je drie items van de kaart bestellen. Best lastig nog, want je wil hier álles proberen. Gelukkig mag je na vijftien minuten alweer een nieuwe ronde bestellen, en dat gaat 2,5 uur lang onbeperkt door. Wees niet bang dat het allemaal te onpersoonlijk is: gasten een fijne avond bezorgen staat bij Gangnam juist hoog in het vaandel. En sterker nog: doordat je druk bezig bent met grillen, zijn weinig mensen tijdens zo’n avond met hun telefoon bezig.

View this post on Instagram

🍖🐟🦐🍤😋

A post shared by GANGNAM – 강남 (@gangnamkbbq) on

Fris, gezond en verrassend

De bijgerechten staan sowieso voor je klaar op tafel: groente en een mandje met slabladeren. Want zo werkt dat, op z’n Koreaans: je wrapt je gegrilde vlees of vis in de sla, schept er een beetje groente en pittige saus bij, en eet het vervolgens op. Een verrassende combi, die ervoor zorgt dat al dat gebarbecuede eten totaal niet zwaar op je maag voelt en eerder fris en gezond is. De Koreaanse keuken – en dus ook Gangnam – heeft trouwens ook heel veel lekkere vegetarische gerechten.

Signature dishes en sushi

Naast het barbecueën kun je ervoor kiezen om – in de keuken bereide – Koreaanse signature dishes en specials te bestellen. Denk aan bibimbap en Koreaanse pannekoek. Móet je proeven, als je dat al niet gedaan hebt. En sushi- en sashimiliefhebbers kunnen hier ook hun lol op, want ook dat serveren ze bij Gangnam Korean BBQ. Zo vers als het maar kan; ze gaan pas rollen nadat je besteld hebt.

Bekijk hier deel 1 van de menukaart.

Bekijk hier deel 2 van de menukaart.

Ook goed om te weten:

Maandag tot en met donderdag betaal je €27,95 voor 2,5 uur lang all you can eat Koreaans barbecueën. Op vrijdag, zaterdag en zondag en op feestdagen betaal je €29,95. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud betaal je €12,50. Deze prijzen zijn inclusief ijs toe. Reserveren is gewenst, omdat Gangnam Korean BBQ met verse producten werkt en niet van verspilling houdt. Bij Gangnam is er plek voor 188 mensen. Wil je graag een beetje meer privacy met een besloten groep(je)? Er is een aparte lounge die je voor maximaal achttien mensen kunt reserveren. O, en ben je bang dat je kleren gaan stinken in zo’n grillrestaurant? Dat valt bij Gangnam, door het slimme afzuigsysteem, dus ontzettend mee! Bovendien laat je je jas achter in de afgesloten garderobe (met nummertjessysteem).Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gangnam Korean BBQ. Meer over Gangnam Korean BBQ ontdekken?

Gangnam Korean BBQ

all you can eat

Gesloten16:00 - 22:00

Groenendaal 45F, Rotterdam

Bekijk meer:all you can eat

adv.