Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De eigenaar van Little V opent een nieuwe zaak in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 17 oktober 2019

Little V vinden wij een heerlijke plek om te komen: rumoerig, lekker eten, betaalbaar en heerlijke cocktails. En de eigenaar van deze succesformule opent maandag 21 oktober een nieuwe zaak in Rotterdam: DoDo!

DoDo zit aan de Karel Doormanstraat 34, daar op de hoek van de Kruiskade, tegenover Schaap en Citroen. DoDo is overigens geen Vietnamees restaurant. Maar je kunt er terecht voor de wereldse keuken: van de Spaanse tot de Italiaanse keuken en Marokkaanse gerechten. De gerechten zijn er om te delen of juist niet en er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verrassingsmenu. Net zoals bij Litlle V. Dat is overigens één van de weinige vergelijkingen die je kunt maken tussen de twee zaken.

Voor iedereen

In de zaak kun je eten, drinken en borrelen in verschillende ruimtes: de cocktail room, de cigares room, de Havana room, de tattoo room en de jazz room. DoDo is een café, bar en restaurant. Daarnaast is iedereen welkom: van student tot zakenman. Het is ook mogelijk om je laptop er open te klappen en aan het werk te gaan.

Wij gaan binnenkort een kijkje nemen (nog voor de opening). Ben jij benieuwd hoe het eruit ziet? Volg dan ook onze Instagram voor de stories.

Lees ook:

Dit is wanneer deze nieuwe aanwinst (club) in Rotterdam zijn deuren opent

We kunnen niet dansen in Rotterdam!? Dus wel! Wij schreven laatst al dat Rotterdam een nieuwe club k...

Nu open: een nieuw hotel met restaurant en cocktailbar in jaren ’50-stijl

Jaaa! De Pepernotenfabriek in Rotterdam is eindelijk open (op een nieuwe locatie)

Koffie, koffie, koffie! Er opent een nieuwe Starbucks midden in het centrum

Rotterdam krijgt een nieuwe club: van techno, hip-hop tot house-avonden


Meer over Dodo Café ontdekken?

Dodo Café

Karel Doormanstraat 34, Rotterdam

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.