Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit restaurant won in 2018 de Leukste Restaurant-verkiezing (en wil dat nu weer)

Aangeboden door Glowgolf & Hollywood Café De Kuip 23 februari 2019

We kunnen nog zo’n 2,5 week stemmen op het leukste restaurant van Rotterdam. De winnaar van vorig jaar doet ook weer mee: Hollywood Café De Kuip kreeg in 2018 de meeste stemmen. 

Ook in 2019 willen ze zich dolgraag officieel ‘het leukste restaurant van Rotterdam’ kunnen noemen, en jij kunt ze daarbij helpen. Op dit moment staan ze op nummer 3 – wat lang niet slecht is, ver boven Parkheuvel, Fred en Joelia – maar ze willen natuurlijk gewoon weer eindigen op die eerste plek. Sterker nog: ze willen het leukste restaurant van heel Zuid-Holland worden!

Dit kun JIJ winnen

Je hebt nog tot en met 13 maart de tijd om je stem uit te brengen. Stemmen op Hollywood Café De Kuip doe je via deze link. What’s in it for you? Nou, een heel mooi prijzenpakket waar je kans op maakt als je het stemformulier invult. Wat dacht je van een luxe hotelovernachting voor twee personen of een ontmoeting met Miss Nederland Rahima Dirkse (uit Rotterdam)? Let op: niet in combinatie met elkaar…Deze bijdrage wordt je aangeboden door Glowgolf & Hollywood Café De Kuip. Meer over Glowgolf & Hollywood Café De Kuip ontdekken?

Glowgolf & Hollywood Café De Kuip

vrijetijd en uitgaan

Gesloten10:30 - 23:00

Cor Kieboomplein 513, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.