Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit prachtige sterrenrestaurant sleept een Internationale award binnen

Door Faayyaaz van Dijk 27 november 2018

Rotterdam heeft een flink aantal zaken die de show stelen met hun interieur. Laats schreven we nog een stukje over welke zaken het goed doen op Instagram. Maar wat lezen wij nu: restaurant Fred heeft een internationale award gewonnen.

Niet heel gek ook, want de zaak ziet er fantastisch uit. Jeroen Smeele, eigenaar van het Rotterdamse interieurontwerpbureau Smeele, heeft in de designcompetitie van de German Design Council een Special Mention Award gewonnen voor het interieurontwerp van Fred. Het resultaat is volgens de jury van ‘outstanding design quality‘. Ze waren vooral enthousiast over de gedurfde elementen in het tijdloze, elegante ontwerp die het interieur onderscheidend maken.

Jeroen over de award

”Samen met mijn team ben ik erg trots op deze award, het voelt goed dat ons werk voor restaurant Fred zo gewaardeerd wordt door mijn vakgenoten. Een interieur met een verhaal is essentieel voor toprestaurants. Gasten komen voor het heerlijke eten, maar ook om een geweldige tijd te hebben. Voor mij was al snel duidelijk dat het nieuwe interieur van Fred het unieke karakter en het hoge kwaliteitsniveau van chef-eigenaar Fred Mustert moest uitstralen.”


Meer over Fred ontdekken?

Fred restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 14:00 |18:00 - 21:30

Honingerdijk 263, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
Restaurant met Michelinsterren in Rotterdam

Deze restaurants in Rotterdam hebben twee Michelinsterren!

Bandenmerk Michelin begon het sterrensysteem ooit om chauffeurs te wijzen op plekken met heerlijk et...
Restaurant Perceel oester

Deze restaurants in Rotterdam hebben een Michelinster!

Bandenmerk Michelin begon het sterrensysteem ooit om chauffeurs te wijzen op plekken met heerlijk et...

adv.