Dit all you can eat-restaurant lijkt het leukste restaurant van Rotterdam te worden

Aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling 28 februari 2019

De Rotterdamse horeca is in de ban van de Verkiezing Leukste Restaurant 2019. Dit jaar lijkt all you can eat-restaurant Cathay met de winst aan de haal te gaan, zo zien we als we de tussenstand bekijken.

Ben jij het ermee eens dat het restaurant in dat bijzondere pand aan de Martin Luther Kingweg moet winnen? Help ze dan een handje! Je kunt nog tot en met woensdag 13 maart 2019 je stem uitbrengen.

All you can eat én drink voor een hele fijne prijs

Waarom je dat zou doen? Omdat je zelf ook hele fijne prijzen kunt winnen bijvoorbeeld, zoals een luxe hotelovernachting voor twee personen of bioscoopkaartjes. Óf omdat je het Restaurant Cathay gewoon gunt. Deze harde werkers bieden avond na avond een uitgebreid all you can eat-buffet in een gezellige setting, en dat tegen een zeer fijne prijs. Op dinsdag tot en met donderdag betaal je €30,95 en op vrijdag tot en met zondag €33,95. Tappils, huiswijn, fris, koffie en thee zijn bij die prijs inbegrepen. Bekijk hier ook de gereduceerde prijzen voor kinderen en 65+’ers.

De uitslag

Op 15 april 2019 worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens een heus awardfestival. We houden je op de hoogte! En ben je benieuwd waarom Cathay vooralsnog bovenaan staat? Reserveer dan via de knop hieronder, en ervaar het zelf.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling. Meer over Cathay Restaurant & Bowling ontdekken?

Cathay Restaurant & Bowling

all you can eat

Nu gesloten16:30 - 22:00

Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam

Bekijk meer:all you can eat

adv.