Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkels missen jullie op Rotterdam Centraal

Door Kim te Woerd 10 februari 2020

Onlangs lieten wij weten welke winkels wij missen op Rotterdam Centraal. Wij blijken niet de enigen met ‘het gras is altijd groener-syndroom’. Naar aanleiding van dit artikel kregen we namelijk een stortvloed aan mails.

Náást de Dunkin Donuts, Lush, The Seafood Bar en The Yoghurt Barn zijn er volgens jullie nog meer winkels die jullie graag op ons station zien. Kijk maar:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Action

Beeld ter illustratie (ANP)

Nog even megagoedkoop wasmiddel, een tekenblok of een nieuw mobielhoesje scoren vlak voor je in de trein stapt. Dát zou pas handig zijn, vindt Sylvana. Wij zijn het he-le-maal met haar eens. Waarom zit er nog geen Action op station Rotterdam Centraal?!

Surinaamse broodjes

Op zich zijn er natuurlijk genoeg eetgelegenheden op Rotterdam Centraal. Toch mist Eveline één hele specifieke horecagelegenheid, namelijk een winkel waar je goede Surinaamse broodjes kunt kopen. Goed idee Eveline! Zo’n lekker broodje hete kip is perfect voor onderweg.

Het Kroket Loket

Het Kroketloket
Foto: Het Kroket Loket

Nira kan er geen genoeg van krijgen: kroketten. Ondanks dat er al een Kroket Loket in de Markthal zit, ziet ze er ook graag een verschijnen op Rotterdam Centraal. Zouden wij op zich ook niet zo erg vinden. Altijd fijn, zo’n late night snackie op het station.

Wok to Go

Beeld ter illustratie (Pixabay)

Een kroketje op z’n tijd is prima, maar we moeten natuurlijk ook aan onze vitamientjes komen, vindt Ron. Hij wil graag meer gezond eten op Rotterdam Centraal, bijvoorbeeld een Wok to Go. Dat lijkt ons helemaal geen slecht idee, Ron!

Proeverij en tentoonstelling

Bert heeft een goed idee voor ons station! Hij ziet graag een concept waar een proeverij van de meest bijzondere restaurants uit onze stad gecombineerd wordt met een tentoonstelling van unieke winkels uit onze stad. Heel erg leuk, een soort voorproefje op Rotterdam dus.

Grand Café

bier
(Foto: Pexels)

Tot slot is daar nog Johan. Die heeft eigenlijk helemaal niet zoveel wensen. Hij wil gewoon graag een lekker biertje kunnen drinken op station Rotterdam Centraal in een mooi Grand Café. Moet te regelen zijn, toch?

Lees ook:

Een ‘vakantiepark’ midden in de stad, welkom in de Wielewaal

Rotterdam is werelds om in te wonen. Met woningen in de wolken, aan het water of naast een weiland. ...
Sushi restaurants Rotterdam

Sushi in Rotterdam: bij deze restaurants ga je echt een avondje uit

Ook zo dol op sushi? Nou wij wel hoor! Je hebt natuurlijk verschillende soorten restaurants waar je ...

Buono! Er komt een nieuw Italiaans restaurant in Kralingen

Van de Italiaanse keuken worden wij blij en daarom kunnen wij niet wachten tot Restaurant Nerello va...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.