Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze restaurants in Rotterdam zijn wél open op de vroege zondag

Door Faayyaaz van Dijk 20 augustus 2019

Het is zondag en je hebt het een keer rustig aangedaan op de zaterdag. Je bent dus vroeg uit de veren op zondag en wilt gezellig ergens gaan ontbijten in Rotterdam. Maar waar? Veel gaat pas open om 12.00 uur. Wij hebben wat restaurants in Rotterdam op een rij gezet die lekker vroeg open zijn op de zondag.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Rolph’s Deli

Foto: Rolph’s Deli

Rolph’s Deli op de Kop van Zuid is echt een fijne. De deuren zwaaien op zondag al open om 10.00 uur en je kunt er dan gelijk terecht voor heerlijke ontbijttoppertjes! Avocado toast met een gepocheerd eitje, hallo goedemorgen. Je kan ook gewoon lekker gek doen: een bakkie pleur met 24 karaat goud!


Meer over Rolph’s Deli ontdekken?

Rolph’s Deli restaurants en horeca

Geopend08:00 - 16:00

Otto Reuchlinweg 947, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Juffrouw van Zanten

Foto: Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is voor de echte vroege vogels onder ons. De locatie in Kralingen gaat al open om 8.30 uur en die in Rotterdam-West gaat een kwartiertje later open. Superfijn plekje om met je kids te gaan ontbijten. Start je zondag met een healthy kick: is kwark met granola en honing. Lekker!


Meer over Juffrouw van Zanten ontdekken?

Juffrouw van Zanten biologische restaurants

Geopend08:30 - 20:00

Lusthofstraat 27A, Rotterdam

Bekijk meer:biologische restaurants

Bertmans

Foto: Bertmans

Bertmans in Rotterdam-Noord is helaas gesloten, maar niet getreurd! De vestiging in Rotterdam centrum is gewoon open. En op zondag zelfs al om 09.00 uur! Een acai bowl, pannenkoekjes, wentelteeftjes het kan er allemaal. De socca is ook een aanrader, dat is een hartige kikkererwtenpannekoek met groente.


Meer over Bertmans (centrum) ontdekken?

Bertmans (centrum) restaurants en horeca

Geopend08:00 - 23:00

Karel Doormanstraat 292, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sajoer

Foto: Sajoer

Gezond stekkie Sajoer… Wij huppelen er soms even spontaan langs om een gembershot te halen. Beide locaties in Rotterdam openen op zondag om 10.00 uur. Op de kaart staan allemaal gezonde en vrolijk gekleurde gerechten. Oeh! En vergeet ook zeker geen smoothie te bestellen. Tip: vraag ook even een stempelkaart als je die nog niet hebt. Bij een volle kaart krijg je namelijk een sapje gratis.


Meer over Sajoer Statenweg ontdekken?

Sajoer Statenweg restaurants en horeca

Geopend08:00 - 17:30

Statenweg 141D, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hotel New York

Hotel New York
Foto: Hotel New York

Hotel New York is de ideale plek om te lunchen, borrelen en dineren, maar je kunt er dus ook (als niet-hotelgast) ontbijten. Op zondag kun je er terecht vanaf 07.00(!)uur. Het ontbijtbuffet kost voor een volwassene €19.50 en kinderen onder de twaalf jaar betalen €9.75. Het ontbijtbuffet is open tot 11.00 uur. Je mag natuurlijk ook gewoon a la carte bestellen.


Meer over Hotel New York ontdekken?

Hotel New York restaurants en horeca

Geopend07:00 - 01:00

Koninginnenhoofd 1, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bazar Rotterdam

Witte de Withstraat
Foto: Rotterdam Partners | Jan Bijl

Bazar op de Witte de Withstraat is een heerlijke plek om te komen. Je waant je hier een beetje in het buitenland, vinden wij. Op zondag kun je er terecht vanaf 09.00 uur en je kunt er prima, maar echt prima ontbijten. Een uitgebreid ontbijt bestaand uit: pide, açma en simit, gemarineerde feta, gekruide roomkaas, kaymak, abrikozenconfiture, honing, duizendgatenflensje, yoghurt met vers fruit, gekookt ei, jong belegen kaas, sucuk, één verse jus d’orange en één koffie of thee kost je €19,- met z’n tweeën.


Meer over Bazar Rotterdam ontdekken?

Bazar Rotterdam restaurants en horeca

Geopend09:00 - 00:00

Witte de Withstraat 16, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

1nul8

Foto: 1nul8

1nul8 is een wijnbar inderdaad en ja op zondagochtend om 10.00 uur (dan zijn ze open) kun je gewoon een wijntje of biertje bestellen. Maar! Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een bak koffie met een tosti of acai bowl. Gevaar hier is wel dat je er heel de dag blijft hangen. Gezellige boel namelijk en hele relaxte fauteuils.


Meer over 1NUL8 ontdekken?

1NUL8 bars

Geopend10:00 - 01:00

Meent 108, Rotterdam

Bekijk meer:bars

Amada Coffee

Foto: Amada Coffee

Amada Coffee op de Hoogstraat gaat op zondag open om 10.00 uur. Je kunt er supergoed eten en ze hebben er van die aparte dingen op de kaart staan. Denk aan een chocobomb, dat is een chocoladebal gevuld met ijs en fruit die je zelf mag kapotslaan. Aanrader voor een keer is de selfiecino, schreven wij een stukje over:

Hier haal je de selfiecino: een cappuccino met je foto in het schuim geprint

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het f...

Meer over Amada Coffee ontdekken?

Amada Coffee restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Hoogstraat 36A, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.