Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze deals van Restaurant Ketelbinkie geloof je bijna niet

Aangeboden door Ketelbinkie 23 maart 2020

Restaurant Ketelbinkie bestaat op 17 april alweer tien jaar. Helaas kun je, wegens de coronamaatregelen, even niet terecht in het mooie restaurant in De Rotterdam. Wel kun je jezelf alvast trakteren op een loyaliteitspas; Ketelbinkie bedacht drie knalgoeie ‘BinkieDeals‘ die je nu alvast kunt afnemen, om later volop van te genieten.

Je kunt kiezen uit drie verschillende BinkieDeals:

Loyaliteitscertificaat Special

Prijs: €15,95

Hiervoor krijg je, zodra Ketelbinkie weer open is, een viergangenkeuzemenu voor twee personen. En: tijdens de geldigheidsduur van de pas – anderhalf jaar – ook nog eens 10% korting, elke keer dat je bij Ketelbinkie eet.

Loyaliteitscertificaat Exclusive

Prijs: €25,95

Met deze pas krijg je hetzelfde als bij het Loyaliteitscertificaat Special, plus een cocktailworkshop (met uiteraard een lekkere cocktail om zelf op te drinken) én een rondleiding over de Wilhelminapier en Katendrecht, met alle geschiedenis en prachtige verhalen die daarbij horen.

Loyaliteitscertificaat V.I.P.

Prijs €36,95

Met deze pas krijg je alles wat je met een Loyaliteitscertificaat Exclusive ook krijgt, plus kaartjes voor een gezellige feestavond met zanger Perry Zuiddam en een extra exclusief viergangendiner.

Hoe kan dat zo goedkoop?!

Om even te schetsen hóe goed deze deals precies zijn:

  • waarde viergangendiner: €19,70 p.p.
  • cocktailworkshop: €12,50 p.p.
  • rondleiding: €12,50 p.p.
  • feestavond: €26,95 p.p.

Zo zie je dat de waarde voor het Loyaliteitscertificaat V.I.P. al €71,60 per persoon is, dus €143,20 voor twee personen. En ja: die passen zijn toch echt bedoeld voor twee personen!

Team Ketelbinkie legt uit hoe dat kan: “Ketelbinkie heeft altijd hard onderhandeld om de goede kwaliteit zo scherp mogelijk in te kopen, zodat onze ketelbinkies hiervan kunnen profiteren. Daarnaast heeft Ketelbinkie geen bank; we hoeven niks af te lossen en hoeven geen rente te betalen – kosten die normaal doorberekend worden in de prijs. Tot slot hebben we gemotiveerd personeel, dat op drukke dagen keihard kan werken.”

Goed om te weten

Op BinkieDeals.nl staat uitgebreide informatie over alle drie de deals. Ook kun je ze via die website direct bestellen. Betalen doe je met iDeal. De pas wordt binnen twee weken toegestuurd, is anderhalf jaar geldig en niet overdraagbaar (je ID wordt gecontroleerd). Je kunt wél een loyaliteitspas cadeau doen aan iemand. Die belandt vervolgens veilig in zijn of haar e-mail, dus wat ons betreft een te gek cadeau voor iedereen die binnenkort jarig is!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ketelbinkie. Meer over Ketelbinkie ontdekken?

Ketelbinkie

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Wilhelminakade 191, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.