Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De IJsmaker maakt nu ook verse stroopwafels en taart voor thuis

Aangeboden door De IJsmaker 11 oktober 2020

Hun heerlijke ijs en kokosmakronen blijven ze gelukkig verkopen, maar je kunt bij De IJsmaker nu ook terecht voor ander lekkers. Wat dacht je van zo’n versgebakken grote stroopwafel of een goed stuk taart voor bij de koffie?

Sanne van De IJsmaker vertelt: “Hier in Nederland is het nog niet zo gebruikelijk om een ijsje te eten met slecht weer, terwijl dat in het buitenland hartstikke normaal is. Zo zijn we gaan nadenken wat voor ambachtelijke dingen we nog meer konden maken.”

Voor je neus onder het wafelijzer

In eerste instantie kwam het idee van de warme stroopwafels, precies zoals je ze op de markt krijgt. Het huisgemaakte deeg gaat recht voor je neus onder een wafelijzer en daartussen komt een gulle hoeveelheid van die zalige stroop. De geur alleen al, zo lekker! Je kunt de stroopwafels verpakt meenemen voor thuis, maar het is ook een perfecte snack voor onderweg – al dan niet met een coffee to go. Natuurlijk mag je ‘m ook binnen oppeuzelen met een bakkie thee of koffie erbij.

Chocoladefontein

Ben jij van de ‘more is more‘, dan kun je uit verschillende toppings en vullingen kiezen. Ze kunnen je stroopwafel even onder de chocoladefontein houden en vervolgens voorzien van spikkels, spekjes, nootjes of zeezout. In het geval van die laatste krijg je dus dat goddelijke karamel-zeezout-effect. En wat dacht je van de combinatie van zo’n warme stroopwafel en een bolletje van je lievelingsijs? MJAM!

Lees verder onder de foto’s >

Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker
Foto: De IJsmaker

Red velvet, cookie dough en Oreo-taart

Maar je kunt bij De IJsmaker nu ook terecht voor een stuk taart, of zelfs een hele taart bestellen voor thuis. En dat zijn niet de minste soorten: Oreo-taart, lemon pie, Snickers-taart, cheesecake, red velvet en cookie dough. De taarten wordt gemaakt door Maria; een medewerker van De IJsmaker die in Argentinië als patissier werkte. Dan weet je dat het goed is. Gaat dat proeven!

Handig om te weten

Alle producten van De IJsmaker zijn nu verkrijgbaar bij De IJsmaker op de Witte de Withstraat en het Stadhuisplein. Binnenkort vind je ze ook op de Zwart Janstraat en kun je ze online bestellen via hun website, Facebook en Instagram. Ook leuk: binnenkort is Maria met haar taartrecepten en bakkunsten te zien op het YouTube-kanaal van De IJsmaker.Deze bijdrage wordt je aangeboden door De IJsmaker. Meer over De IJsmaker ontdekken?

De IJsmaker

ijssalons

Geopend11:00 - 23:00

Witte de Withstraat 7A, Rotterdam

Bekijk meer:ijssalons

adv.