Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Broodzaak op Rotterdam Centraal verdwijnt en dit komt ervoor terug

Door Faayyaaz van Dijk 16 mei 2019

De Broodzaak op Rotterdam Centraal ken je waarschijnlijk wel. Als je ’s morgen hysterisch aan het rennen bent op het station denk je nog: als ik nou maar wat eerder was opgestaan had ik nog een broodje en sapje kunnen halen. Maar nu ga je wéér met honger naar werk.

Alleen De Broodzaak verdwijnt binnenkort van het station en wordt vervangen door TRECK, een nieuwe zaak waar je terecht kunt voor lekkers. De Broodzaak verdwijnt overigens niet alleen in Rotterdam, maar in heel Nederland. Alle 29 vestigingen worden aankomend anderhalf jaar vervangen door TRECK. Wanneer De Broodzaak in Rotterdam zijn deuren sluit, is op dit moment nog niet bekend.

Over TRECK

Bij TRECK hoef je niet in de rij te staan. Je kunt namelijk afrekenen bij een zelfscankassa. Superchill vinden wij, want in de ochtend kan je soms flink stressen en dat in combinatie met hangry (hongerig en chagrijnig) zijn, kun je weleens onbedoeld sassy reageren.

Honger!

In het assortiment heeft Treck koude en warme snacks. Er komt van alles te liggen: een broodje buikspek met hoisinsaus en pickled komkommer, een broodje hummus met gegrilde aubergine en za’atar, soep en pizza-twisters. Oh en natuurlijk koffie!

Lees ook:

Stationshal Rotterdam Centraal

7 x eten en drinken op Rotterdam Centraal

We hebben al uitgelicht wat er allemaal voor leuks in de buurt van Rotterdam Centraal zit. Maar wat ...

12 tips voor leuke en lekkere plekken rond Rotterdam Centraal

Dit zijn ze: bij deze zaken op Rotterdam Centraal hoef je vanaf nu nooit meer in de rij te staan

VIDEO: Zo werkt de gratis fietsenstalling onder Rotterdam Centraal

Nostalgie! Zo mooi was het oude Centraal Station van Rotterdam (VIDEO)

Wat doet die geheimzinnige bronzen plaquette in Rotterdam Centraal?

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.