Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cocktails, knuffelen en een fantastisch uitzicht: hier heb je de perfect date night

Door Faayyaaz van Dijk 14 november 2019

Heerlijk daten met je vlam, tinderdate, geliefde en alles daar tussenin. Hoe fijn is dat? Cocktails, lekker borrelen en knuffelen dat vinden wij fijn. Maar waar in Rotterdam moet je zijn? Wij tippen: Gastrobar ELVY by Nhow.

Nhow op de Kop van Zuid is inderdaad een hotel, maar je kunt er dus ook terecht als niet-slaper. Gastrobar ELVY is de ideale plek voor een eerste date, dan kan je imponeren met het feit dat jij dit plekje met fenomenaal uitzicht kent. Maar geen zorgen tijdens een tweede of honderdste date verveel je je hier ook niet.

Food, food!

Elvy zit op de zevende verdieping van het Nhow hotel en je kunt er van ’s ochtends tot ’s nachts terecht. Het is een verzamelplek van mensen die blijven slapen, dagjesmensen en echte Rotterdamse locals. Het menu is niet supergroot, maar er staan voldoende gerechten op het menu om je buikje te vullen en er is voor iedereen voldoende keus. de simpelste gerechten worden omgetoverd tot iets culinairs en date-waardigs: wat dacht je van frietjes versierd met kreeft en truffel of Ibérico ham met plakjes gerookte watermeloen. En probeer sowieso de kreeftenbitterbal met saffraanmayonnaise!

Ik deel niet graag

Ben je het type: ‘ik deel niet graag of ik deel gewoon niet.’ Geen zorgen! De bites to share kun je natuurlijk ook gewoon helemaal zelf opeten. Maar het is ook mogelijk om ‘normale’ gerechten te bestellen. Er staan verschillende salades op het menu: poké bowl en een bulgursalade. Oh! En pancakes met verschillende toppings (die deel je sowieso niet, ook al ben je normaal wel een deler). Op de kaart kun je helaas maar twee toetjes vinden: een worteltaart en een ijs bucket voor twee personen.

Drankjes en cocktails

Het eten is lekker, maar dit allemaal moet natuurlijk wel weggespoeld worden. Dat kan met drankjes: wijn, fris, water of bier… Ze hebben het er allemaal. Maar een date night is natuurlijk zoveel leuker met cocktails en lekker dat die zijn bij Elvy. Er staan genoeg lekkere varianten op de kaart, maar ben je op zoek naar iets anders. gewoon even vragen aan het gezellige barpersoneel.

Lees ook:

Bij deze prachtige zaak bestel je elke zondag een sushirol voor maar 15 euro

Soms heb je van die plekken die je het liefste voor jezelf houdt. Omdat er altijd ruimte is op het f...

Pssst: ken je deze topsecret cocktailbar in Rotterdam al?

Kaching! Bij deze cocktailbar drink je elke vrijdag cocktails voor de helft van de prijs


Meer over NHOW Rotterdam ontdekken?

NHOW Rotterdam hotels

Gesloten09:00 - 22:00 *

Wilhelminakade 137, Rotterdam

Bekijk meer:hotels

adv.