Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Bram’s Gourmet Frites Euroscoop weten ze precies wat jij wilt

Aangeboden door Bram’s Gourmet Frites Euroscoop 4 juli 2019

Vijf minuutjes met de trein (vanaf Rotterdam Centraal) en je staat praktisch voor de deur van Bram’s Gourmet Frites Euroscoop. Inderdaad: bij die supersonische Euroscoop-bios. Dat is een goede deur om voor te staan, want ze serveren hier die goddelijke Bram’s-patat en stoofjes in een stoer, landelijk decor. 

Eigenaar Sadik houdt bovendien wel van een stunt op z’n tijd. Zo kwam hij op de proppen met dit idee:

Bram's Euroscoop Schiedam

Insidertip: een compleet avondje uit voor 10 euro (ook leuk om kado te geven!)

Zin om een avondje (of middagje) uit te gaan? Goed nieuws! Je kunt namelijk voor 10 euro al een hele...

Deze acties bekijk en koop je via de website van Bram’s Gourmet Frites Euroscoop.

Lekker lokaal en ambachtelijk

De aardappelen komen uit de Hoeksche Waard en worden voor jouw ogen tot patat gesneden. De snijmachine staat naast de toonbak, dus je ziet de verse patatjes zó in de mand vallen. O, en nog even over die stoofjes: die geven net dat beetje extra aan je snackbeleving, en daarmee automatisch ook aan je avondje uit. We zeggen speciaal niet ‘stoofvlees’, want ze serveren hier ook een vegastoof en seizoensstoofjes.

Geen seconde van je film missen

Binnen kijk je je ogen uit (eh, een tractor in de zaak?!) en buiten zit je lekker aan picknicktafels – al dan niet onder een van de grote parasols. Heel verleidelijk om lekker lang te blijven hangen. Maar alleen als jij dat wilt, want Sadik benadrukt nog even dat ze hier als geen ander snappen dat jij geen seconde van je film wilt missen, en dat snelle bediening dus hoog in het vaandel staat. Wij zeggen: gefeliciteerd Bram’s Gourmet Frites Euroscoop, en keep up the good work!Meer over Bram’s Gourmet Frites Euroscoop ontdekken?

Bram’s Gourmet Frites Euroscoop

snackbars

Gesloten11:30 - 22:00

Noorderweg 18, Schiedam

Bekijk meer:snackbars

adv.