Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Actie: bij all-you-can-eat-restaurant Cathay eten kinderen nu voor maar 1 euro

Aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling 1 september 2020

Uit eten met kinderen? Denk dan eens aan all-you-can-eat-restaurant Cathay. Zelfs de moeilijkste eters vinden hier nog iets lekkers, en met een beetje geluk treffen ze ook Clown Kiekeboe nog. Bovendien eten kinderen tot en met acht jaar de hele maand september voor maar 1 euro. 

Alle reden dus om de start van het nieuwe schooljaar feestelijk in te luiden! Goed om te weten: deze actie geldt voor één kind per betalende ouder, en alleen op vertoon van een klantenkaart. Deze klantenkaart kost drie euro en is direct verkrijgbaar in het restaurant.

Clown Kiekeboe

Clown Kiekeboe is aanwezig op zondag 6 september, zondag 13 september, vrijdag 18 september en vrijdag 25 september, van 18.00 tot 20.00 uur. Kom je op een van deze dagen, dan weet je zéker dat je kind zich vermaakt. Kiekeboe goochelt, maakt ballonkunst en organiseert spelletjes zoals stoelendans en stopdans.

Posted by Restaurant Cathay on Sunday, 5 July 2020Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cathay Restaurant & Bowling. Meer over Cathay Restaurant & Bowling ontdekken?

Cathay Restaurant & Bowling

all you can eat

Gesloten16:30 - 22:30

Martin Luther Kingweg 7, Rotterdam

Bekijk meer:all you can eat

adv.