Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x hier in Rotterdam eet je lekkere mosselen

Door Faayyaaz van Dijk 9 juli 2019

Het mosselseizoen is weer begonnen en dat vinden wij heerlijk! Gegratineerde mosselen, gestoomde mosselen, gebakken mosselen. Kom maar door! Wij zijn er dol op. Daarom maken wij speciaal voor de mosselliefhebbers onder ons een lijstje met plekken waar je lekker mosselen kunt eten in Rotterdam.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Brasserie Kaat Mossel

Brasserie Kaat Mossel Rotterdam
(Foto Kaat Mossel)

Kaat Mossel! De naam zegt het eigenlijk al. Bij Brasserie Kaat Mossel kun je terecht voor heerlijke mosselen. Of je nou trek hebt in gebakken mosselen met uien en masala kerrie, Gekookte mosselen naturel met witte wijn, laurier en mosselgroente of gekookte mosselen op z’n Italiaans, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor mosselen pikant aangemaakt met rode peper, knoflook, olijfolie en laurier. Er zit voor iedereen wat tussen. Je kunt hier overigens ook terecht voor allemaal andere lekkere visgerechten.


Meer over Kaat Mossel ontdekken?

Kaat Mossel restaurants en horeca

Geopend11:30 - 02:00

Admiraliteitskade 85, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Beet Rotterdam

BEET Rotterdam
Foto: BEET Rotterdam

Je kunt natuurlijk ook naar Beet Rotterdam. Mooie zaak, lekkere centraal, heerlijke wijnen en fantastische mosselen. Klinkt als een perfecte combinatie toch? Je vindt er mosselen gemaakt op verschillende manieren. Als echte mossel-liefhebber moet er wel wat voor je tussen staan. Op de maandag hebben ze een speciale aanbieding. Je krijgt dan een portie mosselen met friet voor maar €10,-! Reserveren hoeft niet, maar is wel zo handig.


Meer over BEET Rotterdam ontdekken?

BEET Rotterdam restaurants en horeca

Geopend11:00 - 22:00

Rodezand 21, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis mosselen eten
(Foto Schmidt Zeevis)

Jaaa! Schmidt Zeevis is natuurlijk wel een hele bekende in Rotterdam en omstreken (en daarbuiten). Ze leveren verse vis aan veel restaurants en deze naam moet je weleens voorbij hebben horen komen. Schmidt Zeevis heeft ook een winkel waar je terecht kunt voor je (vis)boodschappen en daarnaast kun je er ook een hapje eten. Je hebt er gefrituurde mosselen met niet zo een hele dikke laag deeg eromheen en je hebt er ook gestoomde mosselen (stiekem wel onze favoriet).


Meer over Schmidt Zeevis ontdekken?

Schmidt Zeevis restaurants en horeca

Geopend09:00 - 18:00

Matlingeweg 33, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hotel New York

Hotel New York Mosselen eten
(Foto Hotel New York)

Hotel New York is wel echt een pareltje. Een mooie locatie op wel een heel mooi stukje Rotterdam. Wij zijn verliefd zoals je leest! Bij Hotel New York kun je echt heel lekker eten. Je kunt er kiezen uit verschillende gerechten en zo dus ook verschillende mosselgerechten. Met mooi weer ga je hier lekker op het terras zitten. Zelfs als er een windje waait is het hier goed vertoeven door de schermen die het terras uit wind houden.


Meer over Hotel New York ontdekken?

Hotel New York restaurants en horeca

Geopend07:00 - 01:00

Koninginnenhoofd 1, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Fish Market

The Fish Market Mosselen eten
(Foto The Fish Market)

Op de Binnenrotte zit The Fish Market. De naam doet de zaak eer aan. Je kunt hier dus namelijk echt je eigen verse vis kiezen. Een minimarkt, zonder de soms extreme vislucht uiteraard. De zaak is prachtig en licht ingericht. Een hele fijne plek om te genieten van een lekkere portie mosselen. De enige vraag is nu: gebakken mosselen of mosselen in tomatensaus?


Meer over The Fish Market ontdekken?

The Fish Market restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Binnenrotte 105-111, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Vislokaal Kaap

Posted by Vislokaal KAAP on Saturday, 8 June 2019

Houd je niet van vis? Dan moet je vooral niet hier heen, want er staat niet eens vlees op de kaart. Er is bijna altijd wel iets, maar daar moet je dan om vragen. Maar hallo, daarom heet het ook vislokaal. Ze gebruiken hier alleen wild gevangen en biologische visjes, schaal- en schelpdieren. Kom maar door met die mosselen!


Meer over Vislokaal KAAP ontdekken?

Vislokaal KAAP restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Delistraat 48, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.