Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x foodfestivals in Rotterdam in 2020

Door Faayyaaz van Dijk 26 februari 2020

Foodfestivals, wij zijn er dól op. Gelukkig voor ons – en onze mede foodfestivalliefhebbers – zijn er ook in 2020 weer een paar eetfestivals in Rotterdam. Pak je agenda er maar bij, want we hebben de food(truck)festivals die dit jaar nog wel worden gehouden voor je op een rij gezet.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Foodfestival TREK

Oh Yes! Gelukkig komt TREK dit jaar ook gewoon weer naar Rotterdam. Van donderdag 7 mei tot en met zondag 10 mei kun je in het Vroesenpark weer genieten van allemaal lekker eten:

TREK Rotterdam

Foodfestival TREK trapt af in Rotterdam

Het festivalseizoen komt er weer bijna aan! TREK is er dit seizoen weel heel vroeg bij: van donderda...

Japan Light Festival

Japan Light Festival vindt dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam. Op zaterdag 30 en zondag 31 mei kun je in de Maassilo genieten van sushi, ramen en heel veel lichtshows. Ook zorgen ze voor een echte Japanse theehuis. Japan Light Festival is op beide dagen te bezoeken van 12.00 tot 21.00 uur. Kaartjes vind je hier.

RYPP Wijnfestival

Wijnen, wijnen, wijnen! Het RYPP Wijnfestival keert dit jaar ook weer terug, gelukkig. Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni kun je terecht in Het Park, bij de Euromast. Tijdens het festival kun je drie dagen lang genieten van lekkere wijnen en bijzondere wijn-spijscombi’s. Kaarten kun je kopen via de website.

Keti Koti Festival

Het Wijkpark Oude Westen is op 1 juli een gezellige drukte met mannen, vrouwen en kinderen in de meest prachtige klederdrachten. Zeker een aanrader om hier een kijkje te gaan nemen. Aan eten zal het hier ook niet ontbreken. En nog leuker is dat veel van de producten, die in de kraampjes worden verkocht, ambachtelijk thuis zijn klaargemaakt. Op de website vind je meer informatie.

Gin & Rum Festival

Dit festival draait niet om eten, maar om drinken en dat is net zo leuk vinden wij. Op zaterdag 4 juli kun je naar het Gin & Rum festival in de Cruise Terminal. Wij schreven een stukje:

Bam! Dit jaar een rum & gin festival mét silent disco in Rotterdam

Het Gin Festival kennen we nog wel, maar dit keer wordt er een Gin & Rum Festival gehouden in Rotter...

CuliNESSE

Op 27, 28 en 29 augustus is het tijd voor de tiende editie van het culinaire muziekfestival CuliNESSE! En wat is dit elk jaar een gezellig boel. Goed geregeld, lekker eten en toffe optredens. Wij zijn fan. Dit jaar staan sowieso Krezip, André Hazes, Anouk en Dotan op het podium. De kaarten gaan altijd razendsnel en zijn ondertussen al te koop.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.