Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier eet je dumplings (dimsum) in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 10 september 2019

Kunnen wij je wakker maken voor héérlijke dumplings? Dan hebben we iets leuks voor je: in dit lijstje lees je namelijk waar in Rotterdam je moet zijn voor de lekkerste deegpakketjes (dumplings, dimsum). 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tai Wu

Tai Wu is een favoriet. Deze zaak is lekker kitsch ingericht en als je met een grote groep langskomt kun je plaatsnemen aan van die ronddraaiende tafels. De namen van de dumplings zijn niet altijd uitspreekbaar, maar gelukkig staan er ook nummertjes bij. Oh! En de smaak… je blijf terugkomen voor meer.


Meer over Tai Wu ontdekken?

Tai Wu chinese restaurants

Geopend12:00 - 00:00

Mauritsweg 24-26, Rotterdam

Bekijk meer:chinese restaurants

Asian Glories

Asian Glories staat in de Michelingids voor Kantonese restaurants, dan weet je eigenlijk wel dat je er goed zit en eet. Je kunt hier kiezen uit zoveel verschillende soorten dumplings en daarom kiezen wij eigenlijk altijd voor het dimsum menu. Je krijgt dan een heerlijke mix van verschillende soorten dumplings aan tafel. Hoef jij je geen zorgen te maken over keuzestress.


Meer over Asian Glories ontdekken?

Asian Glories chinese restaurants

Geopend12:00 - 22:45

Leeuwenstraat 15, Rotterdam

Bekijk meer:chinese restaurants

Grand Garden

Grand Garden zit een beetje verstopt. Als je de zaak niet kent, loop je er zo voorbij en dat zou echt heel erg zonde zijn. Het is er altijd druk, dus soms moet helaas even wachten. Een tafeltje reserveren is beter als wachten niet helemaal je ding is. Ze hebben een ruime keus en ook handig om te weten is dat er voor vegetariërs ook voldoende keus is.


Meer over Grand Garden ontdekken?

Grand Garden chinese restaurants

Geopend11:30 - 00:00

Aert van Nesstraat 4, Rotterdam

Bekijk meer:chinese restaurants

Old Town

Old Town zit al een een tijdje op de Korte Hoogstraat en wat kan je hier lekker eten! De gestoomde garnalenpasteitjes met bamboe, de gestoomde kip pasteitje en de garnalen loempia gewikkeld in gestoomde rijstflensjes zijn favoriet. En de Buk kud tae, (spareribs in Chinese soep) is ook echt een aanrader. Geen dumpling, maar o zo lekker.


Meer over Old Town ontdekken?

Old Town chinese restaurants

Geopend11:00 - 21:00

Korte Hoogstraat 23, Rotterdam

Bekijk meer:chinese restaurants

SanSan

SanSan staat bekend om zijn pittige smaken. De pittigheid van de gerechten wordt aangegeven met één, twee of drie pepertjes achter een gerecht. Drie pepertjes is dus heel heet. Even terug naar de dumplings… Bij SanSan voldoende keus: gefrituurd en gestoomd ze verkopen het er allemaal en lekker dat het is.


Meer over Sansan Restaurant Sichuan Cuisine ontdekken?

Sansan Restaurant Sichuan Cuisine chinese restaurants

Geopend12:00 - 15:00

Hang 33, Rotterdam

Bekijk meer:chinese restaurants

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.