Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x gezond eten zonder poespas bij Ekoplaza

Aangeboden door Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg 12 juli 2019

Tarwegrassap, bijenpollen, chlorella… We hebben het wel weer gehad met al die vergezochte superfoods. Gezond eten met normale producten is een stuk makkelijker! Bij de supermooi opgeknapte Ekoplaza in Rotterdam vind je heel veel eten zonder poespas. We lichten vijf dingen voor je uit waardoor je heel simpel een tikkie gezonder kunt eten.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pasta van linzen

Pasta eet je (zeer waarschijnlijk) regelmatig. Nou is normale witte pasta niet enorm gezond, maar deze pasta van rode linzen is dat zeker wel! Deze pasta heeft een lekkere bite en heeft veel vezels en eiwitten. En de ingrediënten? Rode linzen, verder niks.


Meer over Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg ontdekken?

Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg winkelen

Gesloten08:30 - 19:30

Nieuwe Binnenweg 236-242, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Kokosyoghurt

Wil jij liever niet teveel zuivel eten? Dan is deze yoghurt van kokosmelk een lekker alternatief. Hij is o zo romig en heeft (alweer) geen onnodige toevoegingen. De yoghurt is trouwens superlekker met vers fruit als banaan en blauwe bessen.

Maïswafels

Redactiefavoriet: maïswafels. Je kunt oneindig variëren met beleg. Denk aan hummus, avocado of gewoon wat kipfilet. Kortom, het perfecte gezonde tussendoortje!

Amandelen

Het Voedingscentrum adviseert om iedere dag een handje noten te eten. Met deze superlekkere biologische amandelen lukt dat sowieso. Vind je ze ‘rauw’ niet zo lekker? Op de site van Ekoplaza staan allemaal lekkere recepten met amandelen!

Provençaalse balletjes

Provencaalse balletjes

Wil je minder vlees gaan eten, maar vind je vleesvervangers maar niks? Na deze Provençaalse balletjes praat je wel anders – let maar op. Ze zijn gemaakt van volkorenrijst, lekker veel groenten en Provençaalse kruiden. Lekker op een broodje, bij je avondmaal of gewoon als snack!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.