Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winterse gezelligheid: een rondvaart met verse erwtensoep, glühwein en winterbiertjes

Aangeboden door Koninklijke Spido 27 november 2019

Dacht jij dat die rondvaarten van Koninklijke Spido vooral iets voor toeristen waren? Nou, daar denken wij héél anders over! Tot half maart kun je iedere vrijdag en zaterdag genieten van een speciale winterrondvaart, met allemaal lekkernijen die bij dit jaargetijde passen.

Denk aan warme chocomelk met slagroom, erwtensoep die hartstikke vers bereid wordt door de chef, glühwein, winterbiertjes en broodjes Unoxworst met zuurkool. Mmm! (Let op: niet bij de prijs inbegrepen, maar los verkrijgbaar aan boord.) Onderweg krijg je allerlei feitjes te horen over onze mooie stad. Een gezellig, lekker én leerzaam uitje voor iedere leeftijd dus.

Extra rondvaarten in de kerstvakantie

Een rondvaart duurt 75 minuten en de boten vertrekken iedere vrijdag en zaterdag om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. In de kerstvakantie zijn er nog wat extra rondvaarten. Dat lees je tegen die tijd terug op de website van Spido. Net zo enthousiast als wij? Klik op de oranje ‘koop kaartjes’-button onder dit artikel en selecteer ‘havenrondvaart’. Of kies voor een familieticket (lees meer onder de foto).

Cadeautip

En dan hebben we ook nog een cadeautip voor je! Aan de kassa bij Spido (dus niet online) kun je speciale familietickets kopen. Die bestaan uit twee kaartjes voor volwassenen en twee kaartjes voor kinderen. Je ontvangt korting op de totaalprijs én twee keer de Havenpost: doeboekjes voor kinderen, met leuke puzzels, zodat ook zij zich gegarandeerd vijf kwartier lang vermaken aan boord. Leuk voor je eigen gezin natuurlijk, maar ook een origineel sint- of kerstcadeau voor vrienden of familie! Want hallo… Wie wil nou níet met dezelfde rederij varen als Sinterklaas?!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koninklijke Spido. Meer over Koninklijke Spido ontdekken?

Koninklijke Spido

vrijetijd en uitgaan

Gesloten09:00 - 17:00

Willemsplein 85, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.