Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: van saotosoep eten tot wandelen in eigen stad en een Spaanse middag

Door Faayyaaz van Dijk 17 januari 2020

Het weekend staat weer voor de deur en er is genoeg te doen. Wij zetten wat leuke activiteiten voor je op een rij. Komen ze hoor! Heb je trouwens onze agenda ook al gezien? Daar plaatsen wij regelmatig nog meer leuke tips in.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdagmiddagborrel

Apartt organiseert op vrijdag 17 januari een vrijdagmiddagborrel. Verwacht lekkere drankjes, een goede sfeer en natuurlijk bitterballen! Je bent al vanaf 16.00 uur welkom.


Meer over Apartt ontdekken?

Apartt restaurants en horeca

Geopend11:00 - 23:00

Blaak 4, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Toerist in eigen stad

Lijkt het je leuk om een keer op ontdekkingsreis te gaan in Rotterdam? Dan kan je op zaterdag 18 januari met Rotterdam Tours op pad door de Markthal en de kubuswoningen. Voor €15,95 krijg je een gids, entree tot een kubuswoning, een voucher voor korting of een gratis drankje bij een van kramen in Markthal en een grote ansichtkaart van de Rotterdamse architectuurfotograaf Ossip van Duivenbode. Reserveren kan via de site.

Rotterdamse Oogstmarkt

Zaterdag 18 januari kun je ook lekker wandelen op de Rotterdamse Oogstmarkt, de XL editie. Van 10. 00 tot en met 17.00 uur ben je welkom op het Noordplein. Verwacht rond de 35 kramen en natuurlijk kun je ook genieten van live muziek. De Rotterdamse Oogstmarkt is dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers.

Surinaamse soepdag

Zondag is soepdag, althans als je gaat eten bij Avenue Nine in het Westelijk Handelsterrein. Avenue Nine is een pop-up restaurant waar je op sommige dagen terecht kunt voor echte Surinaamse gerechten. Op zondag 19 januari is het dus soepdag. Je kunt dan kiezen uit saotosoep, pindasoep en gritbanaoep. Je moet wel even van tevoren reserveren en afhalen kan ook.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Dit (nieuwe) pop-up restaurant serveert échte Surinaamse gerechten

Oké, dit is pas een echt geweldig pop-up restaurant. Niks supertrendy of hip, maar gewoon heerlijk S...

Meer over Avenue Nine ontdekken?

Avenue Nine

Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam

Paella en sangria

Nog meer eten! Maar dit keer kun je genieten van de Spaanse keuken. Op zondag 19 januari kun je op bezoek bij Thuis bij Schell op de Oude Binnenweg. Ze zorgen voor een lekker sfeertje door middel van live muziek. En op de kaart staat paella en een glas sangria en daar betaal je maar €10,- voor.


Meer over Thuis bij Schell ontdekken?

Thuis bij Schell restaurants en horeca

Geopend09:00 - 23:00

Oude Binnenweg 14, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.