Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: tijdens deze Rotterdamse sing-a-long tour verveel je je geen seconde

Aangeboden door Rondje Rotterdam 24 januari 2019

Een stadstour, dat is toch iets voor toeristen? Nou, niet het Rondje Rotterdam ‘Sing-A-Long’! Die is minstens zo fantastisch als je de stad al op je duimpje kent. En wij kunnen het weten, na ons ritje in deze feestbus.

Rotterdam, Rotterdam, altijd dichtbij-ij… Ro-otterdam, leeft in miiiijjj’ – dit heerlijke Rotterdamlied van Guus Bok ken je vast. Deze en nog veel meer Rotterdamse meezingers komen voorbij tijdens het Rondje Rotterdam ‘Sing-A-Long’, waar niemand minder dan Guus zelf de gastheer is, samen met de minstens zo leuke Wendy Hoogendijk.

Drankje en hapje hier, activiteitje daar

Ondanks dat de tour 2,5 uur duurt krijg je geen seconde de kans je te vervelen. Terwijl je van locatie naar locatie wordt gereden – drankje en hapje hier, activiteitje daar – door een gezellige buschauffeur doen de entertainers er alles aan om een ultiem saamhorigheidsgevoel te creëren, en eventuele ongemakkelijkheid weg te nemen.

Kutlied en een neutje

Dat begint meteen al bij vertrek, met een typisch Rotterdams neutje ‘om de keel te smeren’. Want ja: tijdens een sing-a-long tour moet er natuurlijk wel gezongen worden. Uiteraard komen Jules’ Kutlied en Lee’s You’ll Never Walk Alone voorbij, maar da’s lang niet alles. En echt: je kent meer dan je denkt.

Vooral heel veel Rotterdamse humor

We willen niet alles verklappen, maar geloof ons: terwijl je prinsheerlijk in die bus zit en door de hele stad gereden wordt, struikel je over de verrassingen. Het programma loopt kriskros door elkaar en is supergevarieerd. Leuke feitjes, ontroerende liedjes, een quiz, sketches gebaseerd op de plekken waar je langsrijdt, verkleedpartijen en vooral heel veel Rotterdamse humor. “Applaus voor de enige blinde buschauffeur van Nederland!” Een Tena Lady is geen overbodige luxe, zeg maar.

Praktische informatie

Rondje Rotterdam Sing-A-Long vertrekt vanaf het ss Rotterdam, en wel op:

  • zaterdag 9 maart om 15.00 uur
  • zaterdag 22 juni om 15.00 uur
  • zaterdag 28 september om 15.00 uur

De rit van 2,5 uur kost €39,50 per persoon, inclusief een hapje en een drankje. Klik hier om jouw plek te reserveren.

Heb jij met je collega’s, familie of vrienden een andere dag in gedachte? Neem dan gerust contact op met Rondje Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.Meer over Rondje Rotterdam ontdekken?

Rondje Rotterdam

entertainment

Geopend09:00 - 17:00

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment

adv.