Uittip: proef de stad tijdens dit oergezellige Rotterdamse uitje

Aangeboden door Rondje Rotterdam 21 november 2018

Dacht je dat je de stad op je duimpje kent? Wacht maar tot je het Rondje PROEF Rotterdam hebt ervaren! Het komische zangtrio Naar De Haaien zorgt o.l.v. Kapitein Lagaaij tijdens deze 5,5 uur lange, ludieke stadstour voor verrassend vermaak, inclusief heerlijke hapjes en drankjes. Heb je zondag 2 december nog niks te doen? Mooi! Er zijn die dag nog plekken vrij in de bus.

Zodra je om 14.30 uur bij het ss Rotterdam op de bus stapt, hoef je je nergens meer druk om te maken. Tot 20.00 uur ’s avonds, om precies te zijn. Alles wordt voor je geregeld: hilarisch vermaak, herkenbare meezingers, een gevulde maag en de mooiste uitzichten. Sowieso dat iedereen zich vermaakt, met deze fijne mix van historische, architectonische en culinaire bijzonderheden!

Voorgerechtje hier, hoofdgerechtje daar

Wees niet bang dat je 5,5 uur lang stilzit in een bus. Er wordt af en toe ook gewandeld, en er wordt drie keer gestopt om te eten. Het voor-, hoofd- en nagerecht eet je dus op verschillende locaties, die allemaal óf typisch Rotterdams zijn, of op een bijzondere plek zitten. Bij elke gang krijg je een drankje, en tijdens een van die stops word je ook nog eens getrakteerd op een verrassingsoptreden.

Bezienswaardigheden en merkwaardige feitjes

De eerste stop kunnen we deels al verklappen: dat is bij een Rotterdamse brouwerij. Daar krijg je een kijkje achter de schermen, en uiteraard moet er ook geproefd worden. Als de stemming er goed in zit stap je weer op de bus, voor meer bezienswaardigheden, merkwaardige feitjes en goeie grappen en liedjes over de stad. Tip: let goed op, want tegen het einde volgt een quiz om je kennis te testen.

Lees verder na deze sfeerimpressie >

Dikke pret

Dit Rondje Rotterdam wordt vaak ingezet als uitje voor besloten groepen, maar soms rijdt er ook een bus voor kleinere gezelschappen, zoals op 2 december. Grijp die kans! Wij gingen laatst mee op een soortgelijke tour van Rondje Rotterdam – waarover later meer – en dat was dikke pret.

Praktische informatie en tips (korting!)

De tour start zondag 2 december om 14.30 uur bij het SS Rotterdam en kost €67,50 per persoon. Inclusief eten en drinken dus! Klik hier om direct te boeken. Tip: je kunt iemand ook een Rondje PROEF Rotterdam cadeau geven. Als vervroegd sint- of kerstcadeau, bijvoorbeeld. Koop deze cadeaubon, en laat ‘m direct opsturen naar die geluksvogel. Liever met een privégezelschap op tour, of een ander rondje maken? Klik dan hieronder op ‘Naar website’ om alle mogelijkheden te zien.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rondje Rotterdam. Meer over Rondje Rotterdam ontdekken?

Rondje Rotterdam

entertainment

Nu open09:00 - 17:00

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment

adv.