Alles wat je moet weten over Rammstein in De Kuip 2019

Door Faayyaaz van Dijk 10 juni 2019

De Duitse metalband komt naar Rotterdam. Op dinsdag 25 juni 2019 staat Rammstein in De Kuip. En wat gingen de kaarten bizar snel! Wij hebben alles wat handig is om te weten even op een rij gezet: van het tijdschema en parkeren tot restaurants in de buurt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Het tijdschema van Rammstein in De Kuip

  • Deuren open: 17.00 uur
  • Aanvang support act: 19.15 uur (in het voorprogramma staat Duo Jatekok)
  • Aanvang Rammstein: 20.45 uur
  • Verwachte eindtijd: 22.45 uur

Het tijdschema van Rammstein in De Kuip is onder voorbehoud van wijzigingen. Mocht er iets veranderen dan wordt dit geplaatst op de website van De Kuip.

Kijk daarnaast ook goed op je entreebewijs waar je zit en welke ingang je moet nemen, er zijn namelijk meerdere ingangen. Het zou zonde zijn als je in een verkeerde rij staat.

Tickets voor Rammstein in De Kuip

Reguliere kaartverkoop

Ben je nog op zoek naar kaarten voor de show van Rammstein in De Kuip. Dat gaat een lastige worden… Op het moment van schrijven kun je je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst. Op de website staat: “Omwille van productionele redenen zijn er tickets geblokkeerd, die mogelijk later nog kunnen vrijkomen.”

Tickets kopen via andere kanalen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat mensen op het laatste moment niet meer naar de show van Rammstein in De kuip gaan. Meestal verkopen deze mensen hun tickets dan via Ticketswap. Prima site, want aanbieders kunnen geen woekerprijzen vragen.

Parkeren

Het gaat gegarandeerd heel erg druk worden tijdens de show van Rammstein in De Kuip, dus je moet sowieso rekening houden dat je langer onderweg bent.

P Ahoy, P Maasstad/Zorgboulevard

Parkeren kan bijvoorbeeld in P Ahoy, P Maasstad/Zorgboulevard. Vanaf P Ahoy en P Maasstad/Zorgboulevard rijdt elke tien minuten een gratis pendelbus van en naar De Kuip. De pendel gaat vanaf 16.00 uur rijden en doet dit uiterlijk tot 01.00 uur.

P Beverwaard

Parkeren kan natuurlijk ook bij  P Beverwaard. Je kunt dan met tramlijnen 23 of 12 richting De Kuip rijden. Met je parkeerkaart kun je gratis reizen, in totaal vier personen per parkeerkaart. Handig!

De Kuip*

Je kunt natuurlijk ook gewoon bij De Kuip parkeren. Er wordt geadviseerd om vooraf een parkeerticket te kopen. Dat kan via de website van De Kuip.

*Parkeertickets voor mindervaliden zijn alleen telefonisch te bestellen via:088-0112615.

Lees ook:

Parkeercontroleur

Gratis parkeren in Rotterdam: hier moet je zijn

Je kent het wel. Je gaat een dagje shoppen en je betaalt bijna evenveel aan parkeergeld als aan je n...

Met openbaar vervoer naar De Kuip

Vanaf Rotterdam Centraal kun je met tramlijn 23 of evenementenlijn 12 richting Beverwaard en stap je uit op halte Stadion Feijenoord. De RET zet rondom de show van Rammstein in De Kuip extra trams in.

Georganiseerd busvervoer

Vanuit heel het land rijdt Event Travel op 25 juni met touringcars naar de show van Rammstein in De Kuip. Op hun site vind je ruim 125 vertrekplaatsen. Neem een kijkje op de website.

Eten en drinken bij De Kuip

Ben je van plan om voor de show van Rammstein in De Kuip(of na de show) nog wat lekkers te gaan eten? Wij hebben een lijstje gemaakt met restaurants in de buurt van De Kuip:

De Veranda

Hier scoor je altijd: 7 x lekker uit eten rond de Kuip

De tijd dat er rond de Kuip alleen maar op wedstrijddagen van Feyenoord een vette hap gehaald kon wo...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.