Nóg meer artiesten bekendgemaakt die komen optreden tijdens CuliNESSE

Door Faayyaaz van Dijk 14 mei 2019

CuliNESSE vindt dit jaar plaats op  29, 30, 31  augustus aan de zuidzijde van het Nesselande strand en het Oeverpark. En volgens de organisatie gaan de kaarten rap. Dat is ook niet zo gek, want de artiesten die komen optreden zijn niet de minste.

Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat onder andere Guus Meeuwis, BLØF, Clouseau, K’s Choice, DI-RECT, Douwe Bob, Waylon, Jett Rebel, Wulf en Davina Michelle komen optreden en er zijn er nog meer namen naar buiten gekomen.

Nieuwe namen

De namen die ze nu hebben vrijgegeven zijn: MAAN, Niels Geusebroek, Hermes House Band, Convoi Exceptional, Princeton, The Originals, Shaky Ground, Colibri en QWARK.

Culinair genieten

Naast genieten van fijne optreden kun je er natuurlijk ook gewoon lekker eten. De culinaire bezoekers kunnen hun hart weer ophalen bij onder andere Hotel New York, Restaurant Three, Restaurant FRED**, L’Italiano, Asian Glories, HIT eten & Drinken, De Hemel op Aarde, Muller&Co, De Prins van Terbregge, van S Wijn & Tapas en De Branders. Klinkt nu al als een topfeest!

Lees ook:

Culinesse

Verhuisbericht! Culinesse heeft dit jaar een andere locatie

Van 29 augustus tot en met 31 augustus 2019 is alweer de negende editie van het culinaire muziekfest...

Whoehoe! Het grootste gin-paradijs staat in juni in Rotterdam

Let op: de RET en de NS gaan een hele dag staken

Meer over

Doen Getipt

adv.