Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Molloten opgelet: bij deze bioscopen in Rotterdam kun je de finale van Wie is de Mol kijken

Door Kim te Woerd 11 februari 2020

Elke zaterdagavond zitten wij op het puntje van onze stoel klaar voor weer een nieuwe aflevering van ons favoriete tv-programma Wie is de Mol. Jij ook? Dan moet je even verder lezen. Je kunt de ontknoping van dit avontuurlijke spelprogramma namelijk weer op het grote scherm in Rotterdam bekijken! 

Hoe leuk is het om de finale samen met je mede-molloten te kijken? Het heeft toch wel net wat meer als je in een volle bioscoopzaal ontdekt dat je al die tijd de juiste mol in je hoofd had. Of vanaf dag één de mist in ging met de welbekende tunnelvisie.

14 maart om 20:30 uur

Op zaterdag 14 maart om 20:30 uur is het zover: de zinderende finale van Wie is de Mol. Pak je popcorn er maar bij en zak lekker onderuit in een comfortabele bioscoopstoel, want je kunt de finale van Wie is de Mol in maar liefst twee bioscopen in Rotterdam bekijken.

Cinerama

Net als vorig jaar wordt de Wie is de Mol-finale weer op het witte doek afgespeeld bij Cinerama. Tickets kosten 6 euro (inclusief een bakkie popcorn!). De reguliere verkoop van tickets start op donderdag 27 februari. Leden van AVROTROS kunnen hun tickets vanaf vandaag (11 februari) al bestellen via de website van AVROTROS. Let op: de vorige editie was in een recordtijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

Pathé De Kuip

De ontknoping van Wie is de Mol is dit jaar voor het eerst te zien in dertien bioscopen van Pathé in Nederland. Eén van de gelukkige bioscopen staat in Rotterdam, namelijk Pathé De Kuip. Bij Pathé betaal je hetzelfde als bij Cinerama, namelijk 6 euro. Je kunt de tickets vanaf donderdag 27 februari bestellen. Ook hier krijgen AVROTROS-leden voorrang en kunnen vanaf vandaag (11 februari) hun tickets voor de Wie is de Mol-finale bij Pathé al kopen.


Meer over Cinerama ontdekken?

Cinerama bioscopen

Gesloten11:30 - 00:00

Westblaak 18, Rotterdam

Bekijk meer:bioscopen

Meer over Pathé De Kuip ontdekken?

Pathé De Kuip bioscopen

Cor Kieboomplein 501, Rotterdam

Bekijk meer:bioscopen

Lees meer:

Binnenkort een fout jaren ’90 feest met Paul Elstak in het Maasgebouw

Zaterdag 9 mei komt Qmusic naar het Maasgebouw bij de Kuip. Ze komen niet alleen, want ze nemen niem...

Let op: deze nepmails willen dat je ‘eventjes’ 146 euro betaalt

Op dit moment worden er nepmails verstuurd uit naam van SVHW. Deze mails zeggen dat je vergeten bent...
Het Kroketloket

Deze winkels missen jullie op Rotterdam Centraal

Onlangs lieten wij weten welke winkels wij missen op Rotterdam Centraal. Wij blijken niet de enigen ...

Meer over

Doen Shownieuws

adv.