Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles wat je moet weten over Marco Borsato in De Kuip 2019

Door Faayyaaz van Dijk 22 mei 2019

Marco Borsato staat op 29 en 30 mei, 1, 2 en 5 juni 2019 in De Kuip. En wat gingen de kaarten snel! Wij hebben alles wat handig is om te weten even op een rij gezet: van het tijdschema en parkeren tot restaurants in de buurt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Om zijn shows in De Kuip te promoten gaf Marco Borsato verschillende verrassingsoptredens in Rotterdam. Hij stond onder andere op Rotterdam Centraal, in de Markthal en in de Koopgoot. Hij staat trouwens niet alleen op het podium: André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT zullen Marco’s support-acts zijn.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Het tijdsschema

Tijdschema 29 en 30 mei, 1 juni en 5 juni*
17:30 uur – Deuren open
19:00 uur – Aanvang voorprogramma
19:45 uur – Pauze
20:15 uur – Aanvang show Marco Borsato
23:00 uur – Verwacht einde

Tijdschema 2 juni*
14:00 uur – Deuren open
15:30 uur – Aanvang voorprogramma
16:15 uur – Pauze
16:45 uur – Aanvang show Marco Borsato
19:30 uur – Verwacht einde

*Het tijdschema is trouwens wel onder voorbehoud. Mocht er iets veranderen dan wordt dit geplaatst op de website van Marco Borsato.

Kijk daarnaast ook goed op je entreebewijs waar je zit en welke ingang je moet nemen, er zijn namelijk meerdere ingangen. Het zou zonde zijn als je in een verkeerde rij staat.

Tickets voor Marco Borsato

Reguliere kaartverkoop

Ben je nog op zoek naar kaarten voor één van de shows van Marco Borsato in De Kuip. Dat gaat een lastige worden… Op het moment van schrijven zijn er alleen nog wat kaarten beschikbaar voor de show op 2 juni. Daarnaast zijn er nog vip-arrangementen te koop.

Tickets kopen via andere kanalen

Het is natuurlijk ook mogelijk dat mensen op het laatste moment niet meer kunnen gaan naar de show. Meestal verkopen deze mensen hun tickets via Ticketswap. Fijne site ook, want aanbieders kunnen geen woekerprijzen vragen.

Parkeren

Het gaat gegarandeerd heel erg druk worden tijdens het concert van Marco Borsato, dus je moet sowieso rekening houden dat je langer onderweg bent.

P Ahoy, P Maasstad/Zorgboulevard

Parkeren kan bijvoorbeeld in P Ahoy, P Maasstad/Zorgboulevard. Vanaf P Ahoy en P Maasstad/Zorgboulevard rijdt elke tien minuten een gratis pendelbus van en naar De Kuip. De pendel gaat vanaf 16.00 rijden en doet dit uiterlijk tot 01.00 uur.

P Beverwaard*

Parkeren kan natuurlijk ook bij  P Beverwaard. Je kunt dan met tramlijnen 23 of 12 richting De Kuip rijden. Met je parkeerkaart kun je gratis reizen. Handig!

*Op woensdag 5 juni zijn er werkzaamheden en is deze optie geen aanrader, omdat er dan geen trams op deze route rijden.

De Kuip

Je kunt natuurlijk ook gewoon bij De Kuip parkeren. Er wordt geadviseerd om vooraf een parkeerticket te kopen. Dat kan via de website van De Kuip.

Parkeercontroleur

Gratis parkeren in Rotterdam: hier moet je zijn

Je kent het wel. Je gaat een dagje shoppen en je betaalt bijna evenveel aan parkeergeld als aan je n...

Met openbaar vervoer naar De Kuip

Vanaf Rotterdam Centraal kun je met tramlijn 23 of evenementenlijn 12 richting Beverwaard en stap je uit op halte Stadion Feijenoord. De RET zet rondom de concerten van Marco Borsato extra trams in.

tram

Hoe komt het dat we een aantal tramnummers missen in Rotterdam?

In de rubriek Rotterdamse Mysteries behandelen we iedere week een apart, interessant of opvallend ge...

Rotterdamse Mysteries: waarom heeft Rotterdam Centraal geen spoor 5 en 10?

Eten en drinken bij De Kuip

Ben je van plan om voor het concert van Marco Borsato (of na het concert) nog wat lekkers te gaan eten? Wij hebben een leuk lijstje gemaakt met restaurants in de buurt van De Kuip:

De Veranda

Hier scoor je altijd: 7 x lekker uit eten rond de Kuip

De tijd dat er rond de Kuip alleen maar op wedstrijddagen van Feyenoord een vette hap gehaald kon wo...

Ga je naar Marco Borsato in de Kuip? Eten of drinken doe je hier!

Fanzone

Rond het stadion staan ook genoeg kramen om een patatje en wat te drinken te halen. Eenmaal binnen de hekken is er ook genoeg keus, rond de Kuip is een heuse fanzone ingericht. En de fans van Marco? Die zijn natuurlijk hartstikke gezellig! Wij namen voor het eerste optreden een kijkje:

 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.