Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: meld je aan voor de Lichtjestocht van het Sophia Kinderziekenhuis

Aangeboden door Erasmus MC-Sophia‎ 22 oktober 2019

Hier houden we van: een mooi doel steunen door iets leuks te doen. Het Sophia Kinderziekenhuis is er een kei in om dit soort acties te bedenken. Sophia’s Lichtjestocht, de jaarlijkse lampionnenoptocht, is er een van. Je kunt je aanmelden tot en met 31 oktober. Hup!

Wanneer de optocht is? Dat mag iedere deelnemende organisatie zelf bepalen. Zo zijn er straks een heleboel decemberdagen waarop we lichtjes door de stad zien trekken, en we met z’n allen aan de kinderen in het Sophia denken.

Sophietje met lampion

Lampion knutselen en (eventueel) laten sponsoren

Aanmelden doe je met een basisschool of vereniging, en doe je door op de oranje knop onder het artikel te klikken of een mailtje te sturen naar [email protected]. Geef ook aan met hoeveel kinderen jullie meedoen. Half november krijgt de school of vereniging de posters en per kind een stokje en lampje opgestuurd, plus wat tips om er een te gekke lampion van te knutselen.

Ook zitten er sponsorformulieren in dat pakket, want om de tocht een extra speciaal tintje te geven kun je ‘m ook laten sponsoren. Het geld dat jullie ophalen gaat naar het nieuwe Kinderhersencentrum dat in 2020 officieel opent.

Toffe prijzen

Meedoen is helemaal gratis, en met een beetje geluk levert het nog wat op ook. Want alsof ’t nog niet tof genoeg is zijn er prijzen te winnen voor de mooiste lampion, en voor het kind én de vereniging die het meeste sponsorgeld verzamelt. Misschien mag jij straks met je klas naar de Ontdekhoek of win je een feestelijke traktatie voor je hele school.Meer over Erasmus MC-Sophia‎ ontdekken?

Erasmus MC-Sophia‎

ziekenhuizen

Doctor Molewaterplein 40, Rotterdam

Bekijk meer:ziekenhuizen

adv.